infiormatica

3x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Facultate

Cateva exemple de astfel de aplicatii sunt:Cunoscute sub numele de "Brand Abas Business Software" se regasesc solutiile Abas ERP, Abas Distribution si Abas eB. Sunt puse la dispozitia companiilor de marime medie o suita completa de aplicatii care ofera o gama larga de functionalitati: de la achizitii si vanzari, gestiunea stocurilor, planificarea productiei si productie, pana la contabilitate, Por[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: infiormatica

Cateva exemple de astfel de aplicatii sunt:Cunoscute sub numele de "Brand Abas Business Software" se regasesc solutiile Abas ERP, Abas Distribution si Abas eB. Sunt puse la dispozitia companiilor de marime medie o suita completa de aplicatii care ofera o gama larga de functionalitati: de la achizitii si vanzari, gestiunea stocurilor, planificarea productiei si productie, pana la contabilitate, Portal si eBusiness.

Atat Abas ERP, cat si Abas Distribution reprezinta solutii software standard de tip ERP care optimizeaza procesele de afaceri in companiile de productie, comert si servicii din intreaga lume.

Produsul GoFin promovat de firma EUDIS Mehedinti reprezinta un produs cu nivel maxim de tehnologie, sustinut de catre o echipa de specialisti care depune un efort continuu de upgrade legislativ, de consultanta, de implementare si de training permanent pentru clientii sai. Rezultatul final este orientat catre asigurarea unui management financiar-contabil integrat, cu raportari rapide, corecte si centralizate on-line.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.