Ziua unui Lineager

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.32

nivel: Facultate

Se scoala de dimineata si deschide calculatorul. Intra pe messenger pe invisible ca nu cumva sa fie deranjat de un coleg de clasa. Cu ochii abia deschisi apasa pe iconita (rosie, albastra, maro) pe care scrie L2 . Se joaca cateva ore, dar iese pentru ca trebuie sa-si faca temele pt scoala .In timp ce isi scrie temele se uita pe you tube la filmulete facute in L2 si vb pe messenger cu L2 friends.<[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ziua unui Lineager

Se scoala de dimineata si deschide calculatorul. Intra pe messenger pe invisible ca nu cumva sa fie deranjat de un coleg de clasa. Cu ochii abia deschisi apasa pe iconita (rosie, albastra, maro) pe care scrie L2 . Se joaca cateva ore, dar iese pentru ca trebuie sa-si faca temele pt scoala .In timp ce isi scrie temele se uita pe you tube la filmulete facute in L2 si vb pe messenger cu L2 friends.

La scoala este adormit nu poate sa-si tina ochii deschisi, gandindu-se la ce ar putea face in L2 (varka, forge of goods etc). In laboratoul de info se uita pe you tube si le arata colegilor neinteresati filmuletele cu alti player-i.Cand ajunge acasa de la scoala se inchide in camera si se joaca L2. Cand cel mai bun prieten ii da Buzz! Lineager-ul il injura si ii da ignore. Dupa cateva ore bune de jucat, el iese afara impreauna cu alti jucatori . Afara discuta despre cum au facut pk cu noob-ii si ce fapte eroice au facut .Faptele fiind exagereate.

Cand se intoarce acasa pe la vro 10-11 lineager-ul deschide iar calculatorul si se joaca pana la vro 2-3 dimineata facand lvl sau pvp. In timp ce se joaca el asculta muzica violenta pentru a-i da curaj in pvp. Cuvintele folosite fac parte dintr-un camp lexical foare sarac: pvp, no ks noob, pls buff me pk, sorry man but i have shop, wts ,wtb.

Cand serverul este down, lineager-ul ori sta pe messenger cu alti lineage-ri vorbind despre cum s-au marit preturile armurilor si ce mai e de facut .Daca nu e nici un L2 friend online, el mai are inca 6-7 L2-uri instalate pe alte server-e ca sa nu se plictiseasca in timpul liber. Dupa ce a facut pk si a murit de vreo 5-6 ori pierzand multa xp, el inchide calculatorul nervos ducandu-se la culcare. Visul sau frumos ar fi sa omoare tot ADEN/GIRAN de unu singur ,fiind in war.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.