Zilele Craiovei, un festival multiart

1x punct

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Zilele Craiovei bine cunoscute de toti cu butoaie de bere si mici, cu concerte si artisti renumiti sau nu.. au ramas in trecut, iar acum ne putem bucura de o sarbatoare cu parfum cultural. Un adevarat festival cultural, cu toate ingredientele, recitaluri de jazz, spectacole teatrale stradale, spectacole de teatru underground, cafe teatre, in cadrul nocturnelor artistice care vor incepe duminica,[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Zilele Craiovei, un festival multiart

Zilele Craiovei bine cunoscute de toti cu butoaie de bere si mici, cu concerte si artisti renumiti sau nu.. au ramas in trecut, iar acum ne putem bucura de o sarbatoare cu parfum cultural. Un adevarat festival cultural, cu toate ingredientele, recitaluri de jazz, spectacole teatrale stradale, spectacole de teatru underground, cafe teatre, in cadrul nocturnelor artistice care vor incepe duminica, la lasarea serii.

O editie noua a festivalului va incepe Duminica 21 oct la ora 19:00 in Piata "Mihai Viteazu" unde vor fi invitati de seama ca Emilia Popescu, Rodica P Bitanescu, Tamara Buciuceanu si multii altii.Vreme de sapte zile, vor poposi pe strazile Craiovei personaje ale celor mai celebre povesti pentru copii, iar strada le va deveni scena. Papusile supradimensionate ii vor invita la joaca pe cei mici,

Peste 100 de figuranti vor aduce ceva din carnavalul venetian vineri seara, cu incepere de la ora 19.00, pe traseul Piata "Mihai Viteazul" - Cercul Militar - lacul din Parcul "Nicolae.In haine de sarbatoare, lumea va petrece, va dansa, se va bucura sapte zile si sapte nopti, mai ceva ca-n basme.Va invitam si pe voi sa va alaturati noua si sa petrecem impreuma, sa ne bucuram de spectacolele oferite si sa sarbatorim zilele craiovei ca niciodata.

The Days of Craiova, a Multiart Festival
Craiova is a beautiful City, therefore it deserves a suitable anniversary. It's been three years since the authorities have decided to do something in this respect. This celebration developed into a multiart festival, a picturesque festival full of joy.For 7 days, the inhabitants of Craiova may enjoy theatre plays with fantastic casts, simfonic soirees, book releases, folk concerts, as well as a Venetian carnival.The days of Craiova, well known for the barrels of beer and meat specialities, and for the concerts of renown (or not so renown) artists, were left in the past, and now we can enjoy a cultural celebration.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.