Ziarul canadian National Post

1x punct

categorie: Drept

nota: 9.70

nivel: Facultate

"...trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucingindu-se in masa"Scopul raelitilor este limpede: ca si toate sectele totalitare ei se afla intr-o vinatoare permanenta de noi membri, iar trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucigin-du-se in [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ziarul canadian National Post

"...trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucingindu-se in masa"Scopul raelitilor este limpede: ca si toate sectele totalitare ei se afla intr-o vinatoare permanenta de noi membri, iar trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucigin-du-se in masa. Insa adevarata mistica este in altceva - cum de mijloacele mass media au acordat raelitilor mai mult decit 15 minute, acel maximum absolut, pe care il merita "senzatia" lor escrochereasca.

"Probele - ia-le de unde nu-s!"
Au trecut de acum aproape doua saptamini de la ziua cind secta a declarat despre aparitia pe lume a Evei. Dar probele ia-le de unde nu-s, cu toate ca ziaristii continua sa navaleasca la conferintele de presa ale raelitilor (unde servesc fetiscane-sectante seducatoare in fuste foarte scurte si cu decolteuri foarte mari), ca albinele la miere.
Presa ii ajuta pe sectanti sa dobindeasca statut de denominatie religioasa

La 3 ianuarie Conny Chang - una dintre cele mai remarcabile comentatoare a CNN -, nu doar ca l-a invitat pe liderul raelitilor Claude Varilhon in emisiunea sa, ci chiar a acceptat pretentia nebuneasca a aceluia de a i se adresa in emisie directa cu "Preasfintia Voastra".

Diverse mijloace mass media in toata lumea s-au straduit sa ridice statutul si prestigiul raelitilor numindu-i "miscare" sau chiar "denominatie", de parca acestia ar fi anglicani sau baptisti. In realitate, raelitii nu sint altceva decit o secta totalitara amorala, care se imbogateste pe disperarea si suferinta familiilor sterile si a celor care au pierdut pe cei dragi
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.