Word pentru Windows

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 9.98

nivel: Facultate

Implicit o bara de butoane este afisata in afara spatiului util, sub linia de meniuri sau deasupra liniei de stare. Pozitia unei bare poate fi modificata.- ruleta orizontala si ruleta verticala: indica dimensiunile spatiului util: pot fi utilizate pentru formatarea rapida a documentului; cele doua rulete pot fi afisate/ascunse lansand comanda de tip optiune Ruler. Afisarea ruletei verticale este c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Word pentru Windows

Implicit o bara de butoane este afisata in afara spatiului util, sub linia de meniuri sau deasupra liniei de stare. Pozitia unei bare poate fi modificata.- ruleta orizontala si ruleta verticala: indica dimensiunile spatiului util: pot fi utilizate pentru formatarea rapida a documentului; cele doua rulete pot fi afisate/ascunse lansand comanda de tip optiune Ruler. Afisarea ruletei verticale este controlata si de optiunea Vertical Ruler din sectiunea View a ferestrei de dialog afisate la lansarea comenzii Options-Tools.

Afisarea barelor de rulare este controlata de optiunile Vertical Scroll Bar si Horizontal Scroll Bar din sectiunea View a ferestrei de dialog afisate la lansarea comenzii Options-Tools. Linia de stare este impartita in mai multe zone:- prima zona indica pozitia in cadrul documentului: pagina vizualizata, sectiunea curenta, numarel de pagini al documentului;- a doua zona indica pozitia cursorului relativa la cele doua rulete si la coltul stanga-sus al paginii;

- in a treia zona este afisat timpul curent; - a patra zona contine cateva butoane a caror stare determina modul de editare activ.
Linia de stare este afisata numai daca este validata optiunea Status Bar din sectiunea View a ferestrei de dialog afisate la lansarea comenzii Options-Tools. Textul tastat va fi introdus in pozitia cursorului de insertie. Fiind un editor de profesional, Word elibereaza utilizatorul de grija trecerii la linia urmatoare in momentul in care textul tastat a umplut linia curenta. Deplasarea cursorului de insertie la linia urmatoare se face automat, deplasand la inceputul acesteia si ultimul cuvant care nu a avut loc pe linia anterioara.

Utilizatorul trebuie sa tasteze doar cand doreste inserarea unui rand liber sau inceperea unui nou aliniat (pe care il vom numi paragraf).Un text poate fi introdus in mai multe moduri:
1.modul inserare (Insert): textul este scris incepand cu pozitia cursorului deinsertie, textul existent cu incepere din acea pozitie fiind deplasat spre dreapta;2.modul suprascriere (Overwrite): noul text va fi introdus din pozitia cursorului de insertie inlocuind deja textul existent.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.