Vizualizarea configuratiei echipamentului de calcul

1x punct

categorie: Informatica

nota: 9.90

nivel: Liceu

Pentru a vedea ce include fiecare grupa, se efectueaza click pe simbolul plus din stanga denumirii grupei respective.In concluzie, Device Manager afiseaza echipamentele din dotarea calculatorului organizate in clase, sau tipuri, de dispozitive, sub forma unui arbore ierarhic. Pentru a extinde o ramura, se efectueaza click pe simbolul (+) din dreptul denumirii, sau dubluclick denumirea clasei respe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Vizualizarea configuratiei echipamentului de calcul

Pentru a vedea ce include fiecare grupa, se efectueaza click pe simbolul plus din stanga denumirii grupei respective.In concluzie, Device Manager afiseaza echipamentele din dotarea calculatorului organizate in clase, sau tipuri, de dispozitive, sub forma unui arbore ierarhic. Pentru a extinde o ramura, se efectueaza click pe simbolul (+) din dreptul denumirii, sau dubluclick denumirea clasei respective. Pentru a comprima o ramura, se efectueaza click pe simbolul (-).

Modul de vizualizare al echipamentelor in respectiva figura se realizeaza in functie de grupe sau tipuri ( View devices by type). Acestea pot fi afisate si in functie de modul de conectare prin activarea optiunii View devices by connection.Configuratia sistemului poate fi tiparita la imprimanta astfel:

- se efectueaza click pe butonul Print si se deschide o fereastra dialog (vezi figura de jos din stanga)
- pentru a tipari integral configuratia calculatorului si informatii generale despre sistem, se alege optiunea All devices and system summary. Pot fi tiparite numai informatii generale despre sistem, se selecteaza optiunea System Summary. Pentru a tipari informatii doar despre un dispozitiv selectat, trebuie selectata optiuneaa Selected class or device.
- se efecuteaza click pe butonul OK (in prealabil asigurati-va ca imprimanta este conectata la calculator, configurata corespunzator si pornita).

Daca calculatorul nu dispune de o imprimanta, sau daca se doreste tiparirea la un moment ulterior, informatiile pot fi stocate intr-un fisier prin activarea optiunii Print to file. Se deschide o fereastra dialog, in cadrul careia utilizatorul trebuie sa specifice denumirea si calea fisierului.

Pagina intitulata General afiseaza informatii privind tipul dispozitivul selectat firma producatoare versiunea hardware (daca aceatsa informatie este disponibila). Informatia Device status afiseaza starea dispozitivului ce indica functionarea corecta sau eronata. Daca echipamentul functioneaza corect The device is working properly .Pagina intitulata Setting indica modul de configurare al echipamentului. In cazul unitatii CDROM, este afisata litera corespunzatoare a unitatii - D, literele de unitate posibil a fi rezervate (Reserved drive letter), si alte date de configurare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.