Viziunea lui Garabet Ibraileanu asupra femeilor

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.88

nivel: Liceu

Temperamentala si uneori lipsita de rabdare, ea nu va astepta prea mult ca barbatul de langa ea sa se trezeasca si sa realizeze ce fel de femeie are langa el. Este intr-o continua schimbare si evolutie, are nevoie de un barbat pregatit sa mearga in acelasi pas cu ea, care sa ii accepte capriciile si schimbarile. Impulsiva si vorbareata, are momente cand pierde firul vorbelor ei si ajunge la conclu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Viziunea lui Garabet Ibraileanu asupra femeilor

Temperamentala si uneori lipsita de rabdare, ea nu va astepta prea mult ca barbatul de langa ea sa se trezeasca si sa realizeze ce fel de femeie are langa el. Este intr-o continua schimbare si evolutie, are nevoie de un barbat pregatit sa mearga in acelasi pas cu ea, care sa ii accepte capriciile si schimbarile. Impulsiva si vorbareata, are momente cand pierde firul vorbelor ei si ajunge la concluzii contradictorii, acest lucru datorita felului sau de a se descoperi in evolutia evenimentelor si a lucrurilor.

Dar intocmai aceasta nevoie de evolutie si aceasta dorinta de a se schimba continuu, ii atrage si fascineaza pe barbatii din jurul ei.
E putin zapacita, iar aceasta energie a ei s-ar putea sa te extenueze la un moment dat. Atentie, faptul ca este zapacita nu inseamna ca este imatura.Defectul pe care ar putea sa-l aiba - timiditatea. Nu fiindca ar fi complexata de cum este, ci fiindca nu vrea sa se amestece unde nu-i fierbe oala.Vesnic tanara si nebunatica, plina de frumusete interioara si puritate,independenta, incapatanataea este -"femeia copil"
2. Zi speciala

O iesire in aer liber ar fi o solutie buna. Parcul sau o casuta la tara poate oferi nenumarate posibilitati de petrecere a unei zile de neuitat.
Cum femeia-copil adora surprizele si ii place jocul, la o casuta cu bancuta la soare, leagan si un raulet care sa serpuiasca prin apropiere, ar putea avea parte de o zi ne neuitat. Plimbari prin iarba frageda, jocul de-a ascunsa printre copacii inverziti, racoritul picioarelor in apa rece si cristalina... sunt numai cateva dintre oportunitatile pe care le au cei doi.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.