Viziune

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.90

nivel: Liceu

Fondul construit este reabilitat cu 75%, in special pe strazile : Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Baba Novac.Microclimatul si conditiile de igiena urbana sunt imbunatatite prin reabilitarea spatiilor verzi si realizarea de platforme amenajate pentru depozitarea deseurilor menajere, iar nivelul poluarii (cu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Viziune

Fondul construit este reabilitat cu 75%, in special pe strazile : Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Baba Novac.Microclimatul si conditiile de igiena urbana sunt imbunatatite prin reabilitarea spatiilor verzi si realizarea de platforme amenajate pentru depozitarea deseurilor menajere, iar nivelul poluarii (cu noxe si fonica) prezent pe axele majore de circulatie pe soseaua Mihai Bravu, strada Baba Novac va fi redus pana la limita de poluare maxima admisa.

Se vor completa (cu 35%) si imbunatati dotarile cu adresabilitate curenta: cresa, gradinita, complex comercial, localuri de consum, posta, biserica.Zona va fi atractiva pentru investitori si locuitori astfel incit, pentru perioada urmatoare se va mentine dezvoltarea in ritm rapid a zonei. Numarul locurilor de munca va fi cu 25 % mai mare decat in trecut (2005).

Nevoile omului ca individ si ca societate sunt satisfacute, generand astfel confort fiziologic, confort privind modul de viata, din care rezulta confortul locuirii in teritoriu si siguranta locuirii.
Trezirea spiritului comunitar si aproprierea spatiilor publice de catre locuitori este un pas important in pastrarea si protejarea mediului ambiant si mentinerea unui climat favorabil calitatii vietii.

Traficul va fi fluentizat si organizat in special pe strada - soseaua Mihai Bravu, Baba Novac. Zona are necesarul de locuri de parcare, care satisfac cererea actuala si viitoare; astfel este rezolvata si problema fluentei traficului, prin reducerea numarului de auovehicule parcate neregulamentar. Se vor organiza trasee pietonale in zona: Patrascu Gheorghe, Eufrosina Popescu. S-a revitalizat transportul in comun pe soseaua Mihai Bravu, Baba Novac.

In zona sunt: Parcul Titan, zone loisir, spatii favorabile interactiunilor sociale care vor fi apropiate de catre locuitori.
Reteaua tehnico-edilitara este modernizata, pe strazile: Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Prieteniei .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.