Vitamina potrivita la timpul potrivit

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.99

nivel: Facultate

Cel mai bun lucru pe care il puteti face in cazul intepaturilor de albine este sa le evitati pe cat posibil. Vitamina Bl (tiamina) s-a dovedit a avea anumite proprietati care indeparteaza insectele. Vitamina Bl, 100luate de trei ori pe zi, creeaza la nivelul pielii dumneavoastra un miros neagreat de insecte. Daca ati intarziat cu vitamina Bl si albinele v-au intepat deja, 1000 mg de vitamina C pot[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Vitamina potrivita la timpul potrivit

Cel mai bun lucru pe care il puteti face in cazul intepaturilor de albine este sa le evitati pe cat posibil. Vitamina Bl (tiamina) s-a dovedit a avea anumite proprietati care indeparteaza insectele. Vitamina Bl, 100luate de trei ori pe zi, creeaza la nivelul pielii dumneavoastra un miros neagreat de insecte. Daca ati intarziat cu vitamina Bl si albinele v-au intepat deja, 1000 mg de vitamina C pot atenua reactiile alergice aparute.
175. GINGII SaNGERaNDE

Cea mai eficienta terapie vitaminica pentru sangerarea gingiilor este urmatoarea: 100 mg vitamina C complex cu bioflavonoide, rutina, si hesperidina luate de trei ori pe zi.
176. FRACTURIDaca v-ati fracturat vreodata un os stiti cat de neplacuta este asteptarea pana la vindecare. Aceasta poate fi accelerata, atenuandu-se totodata si durerile, prin marirea cantitatii de calciu si vitamina D ingerate. Sunt recomandabile doze zilnice de 1000-1500 mg calciu si 400-500 UI vitamina D.

Vitamina C, 1000 mg cu bioflavonoide, rutina, si hesperidina, luata de trei ori pe zi poate preveni fragilitatea capilara si deci vanataile produse atunci cand se sparg vasele subtiri de sange aflate imediat sub piele.el mai bun lucru pe care il puteti face in cazul unor arsuri este sa puneti imediat apa rece pe locul respectiv. Pentru a grabi refacerea tesuturilor si vindecarea, incercati o doza zilnica de 50 mg zinc. Vitamina C complex, 1000 mg, cu bioflavonoide, se recomanda dimineata si seara pentru a preveni infectiile. 1000 UI vitamina E, administrata atat oral cat Si local, contribuie la vindecarea fara cicatrici.

Pentru arsurile minore, gelul sau unguentul pe baza de aloe constituie un excelent prim-ajutor.
179. PICIOARE RECI
Daca va deranjeaza faptul ca sunteti nevoit sa purtati ciorapi chiarin pat, puteti incerca sa remediati aceasta situatie cu ajutorul unui supliment de multiminerale cu iod, de doua ori pe zi, plus tablete cu
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.