Vindecarea bolilor cu ajutorul cristalelor

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.90

nivel: Facultate

Specialistul polonez Cseslaw Klimuszko, un bun cunoscator al medicinei populare si un adept fervent al leacurilor traditionale folosite in Polonia, relateaza despre cazuri grave de bronsita, vindecate cu un preparat din chihlimbar, cu care se unge pieptul bolnavului. in doua zile febra a scazut de la 39,5 grade C pina la 37 grade C, cit este normal. Cum se prepara acest leac miraculos? Circa 50 gr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Vindecarea bolilor cu ajutorul cristalelor

Specialistul polonez Cseslaw Klimuszko, un bun cunoscator al medicinei populare si un adept fervent al leacurilor traditionale folosite in Polonia, relateaza despre cazuri grave de bronsita, vindecate cu un preparat din chihlimbar, cu care se unge pieptul bolnavului. in doua zile febra a scazut de la 39,5 grade C pina la 37 grade C, cit este normal. Cum se prepara acest leac miraculos? Circa 50 gr. chihlimbar de Baltica neprelucrat (brut, cum se gaseste in nisipul plajelor nordice) se clateste cu apa rece, apoi se pun bobitele de chihlimbar intr-o sticla de 750 ml si se acopera cu spirt medicinal curat.

Dupa zece zile, preparatul este gata. Nu se strecoara, nu se transfera in alt recipient. Chihlimbarul nu se dizolva in alcool, dar particulele microscopice confera o tenta aurie leacului.
Dupa consumarea intregii cantitati de alcool din recipient, bobitele de chihlimbar se piseaza, apoi se acopera cu alta portie de alcool. Nu se poate utiliza insa si a treia oara! In Polonia, chihlimbarul este la mare cinste: medicina populara il recomanda pentru prevenirea si tratarea afectiunilor de tot felul.

Femeile trebuie sa poarte un sirag de boabe de chihlimbar neprelucrate, care sint utile in afectiunile glandei tiroide si amigdalite. De altfel, in Polonia se pot gasi alifii de chihlimbar antireumatismale, spirt de chihlimbar si picaturi de chihlimbar, acesta din urma ca remediu impotriva guturaiului.Cine poarta ametist va fi bunatatea si rabdarea intruchipate.- Daca dorim sa avem multi prieteni buni, trebuie sa purtam agate. Cu aquamarinul vom deborda de energie.

- in tratativele diplomatice se recomanda granatele. Dar, atentie! Granatul rosu naste dorinta patimasa. Celor plini de vointa le da puterea, celor cu fire rece - caldura sufleteasca. Mai mult, granatele vindeca inima- Diamantul potoleste furia si senzualitatea in exces. Aduce intelepciune si abstinenta.Nefritul ne fereste de probleme renale si de durerile de mijloc. Turcoazul purtat de o femeie este periculos - atentie, feriti-va de capriciile acesteia! Solomon a denumit turcoazul piatra a iubirii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.