Vindecarea

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Domnul L. F. din Z.: "Cu 50 de ani in urma m-am imbolnavit de cancer intestinal, diagnosticul: ulceratie intestinala progresata, operatie imediata altfel este prea tirziu... In impasul in care ma aflam am inceput sa studiez carti legate de problema vindecarii naturale si astfel m-am hotarit ca in loc de operatie sa trec la alt mod de alimentatie. Pierderile de singe s-au redus tot mai mult si dupa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Vindecarea

Domnul L. F. din Z.: "Cu 50 de ani in urma m-am imbolnavit de cancer intestinal, diagnosticul: ulceratie intestinala progresata, operatie imediata altfel este prea tirziu... In impasul in care ma aflam am inceput sa studiez carti legate de problema vindecarii naturale si astfel m-am hotarit ca in loc de operatie sa trec la alt mod de alimentatie. Pierderile de singe s-au redus tot mai mult si dupa trei luni au incetat. Modul de hranire ma ajuta extraordinar, asa ca nu am mai renuntat. De atunci au trecut 40 de ani fara boala. Azi am 71 de ani si inca nu au aparut urmele bolilor de batrinete: slabirea vederii si altele asemanatoare" .

Domnul O. B. din Z.: "Diagnostic: cancer de prostata. Cu trei luni de hrana cruda merge mult mai mai bine. Am luat puteri, nu am mai suferit si ma simt bine" .Doamna O. C. din P.: "Ma simt mult mai bine in putere decit inainte, ziua nu mai simt nimic. Era o tumoare de duoden" .
- 3 -Domnul M. Z. din Z.: "Articulatia genunchiului scrisnea, deci erau interzise genoflexiunile. Azi fac 7 genoflexiuni fara sa mai aud scrisneli, ar fi interesant sa fac din nou o radiografie si sa o compar cu cea veche" .

Doamna H. R. din Z.: "Somnul meu s-a imbunatatit vizibil" .
Alte certificate de vindecare mai puteti gasi la sfirsitul cartii . Vrem sa oferim chiar de la inceputul acestei carti cititorului posibilitatea de a aplica cura noastra de vindecare si prevenire .
Motivarea, tot felul de sfaturi si peste 100 de retete veti gasi mai incolo .Retetele urmatoare sint constituite dupa metoda de vindecare a medicului antic Hypocrate care si azi in cercurile medicilor trece drept unul din cei mai renumiti medici ai tuturor timpurilor .
El spunea: "Alimentele voastre sa vafie leacuri iar leacurile voastre alimente" .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.