Viata si Genotipul biofizic al modelului Om

5x puncte

categorie: Biologie

nota: 8.34

nivel: Liceu

B. Omul ca un program de calculator al Galaxiei (vezi Fig.2)
În ipoteza noastră în elementul de volum la care ne referim, străbătut de câmpurile electromagnetice ale Scării Fundamentale, există o rețea de frecvențe electromagnetice care conțin informațiile specifice modelelor fundamentale ale Vieții, respectiv și al modelului fundamental OM. Rețeaua de frecvențe respective este omnipr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Viata si Genotipul biofizic al modelului Om

B. Omul ca un program de calculator al Galaxiei (vezi Fig.2)
În ipoteza noastră în elementul de volum la care ne referim, străbătut de câmpurile electromagnetice ale Scării Fundamentale, există o rețea de frecvențe electromagnetice care conțin informațiile specifice modelelor fundamentale ale Vieții, respectiv și al modelului fundamental OM. Rețeaua de frecvențe respective este omniprezentă în spațiu, indiferent că ajunge pe Terra, Marte, Jupiter, Soare etc.

Pînă în vecinătatea Terrei pachetul de frecvențe care înseamnă modelul fundamental al omului este îmbogățit cu informații în primul rând de către lumina și cîmpul electromagnetic care sosește de la Soare și de la alte corpuri cosmice. Realul biologic, Robotomul (omul) de mai târziu materializat pe Terra, în primul rând va fi influiențat de fluxul de lumină și radiații care sosesc în straturile superioare ale atmosferei și radiază spre scoarța terestră.

Trecând prin fluxul de lumină ca printr-un catalizator, modelul fundamental OM din scara SF, se decodifică transformându-se în modelul Om din Scara infiniților mici cu specificul submodelelor Meridiane Energetice. După informațiile cuprinse în submodelele Meridianelor Energetice din Sim, glandele endocrine de mai târziu vor contribui cu produse microbiologice ale diviziunii celulare specifice dezvoltării modelului OM după Meridianele Energetice în Scara Zero materială de pe Terra, materializat prin masa biologică OM.

C.Modelarea
În ipoteza noastră, modelul este tipul ondulatoriu original SF al unui obiect după care este reprodus succesiv la scară obiect de același fel în Sim, în SO sau în SIM, sau un sistem cu ajutorul căruia pot fi studiate proprietățile și transformările unui alt sistem, mai complex, cu care prezintă anumite analogii. Admitem că modelul este CREAȚIE în SF iar stările materiale pe care le atinge în timp scările succesive înseamnă EVOLUȚIE.

Modelarea este realizarea după modelul ondulator sau al unui sistem modelar corespunzător scării SF, al altui model sau sistem modelar corespunzător scărilor dimensionale multiplu crescătoare Sim, SO sau SIM.
Afirmăm că, indiferent de scările de raportare și de mărimea constituanților materiali ai modelelor în Sim, sau al modelului definit în SO ca rezultat al compuneri modelelor din Sim, mișcarea energetică sau evoluția modelelor, este caracterizată de perechi de contrarii, pe care să le notăm în general cu Eno și Epo, respectiv Yin și Yang din medicina extrem orientală). La echilibru, suma vectorială a celor două contrarii rămîne relativ constantă

Pentru SF vezi spinul din Fig. 3 pentru Epo și spinul din Fig.4 pentru Eno
Eno + Epo = K = E
în care:
- Eno reprezintă funcții complexe ale contrariilor de tip "n" În medicina tradițională extrem orientală, acestor funcții le este atribuită noțiunea de energie Yin.
Pentru Sim vezi Fig.5 și Fig.6

Pentru modelul E maximal în Sim vezi Fig.11 și Fig.12 starea interscalară, sau minimal în SO vezi Fig.13, reprezentat prin forma biologică definită OM, din momentul contopirii ovulului cu spermatozoidul, și pînă la maturitate, acționează în general o relație de forma:
Eno + Epo = Kd
- Kd reprezintă vectorul - constant în general - în perioade apropiate de timp, dar în general crescător. În această perioadă de timp, pe care pentru a fi pe înțelesul tuturor, o vom numi tinerețe, este specific un vector Kd mai mare decît zero și orientat crescător. Biologic, în această perioadă de creștere, este specifică o bogată activitate endocrină, controlată de glanda hipofiză.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Biologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.