Vechimea sistemului planetar al Soarelui

3x puncte

categorie: Astronomie

nota: 9.76

nivel: Liceu

Creatia imparte timpul Pamintului in sapte intervale de timp denumite dogmatic "zile" corespunzazoare in Evolutie unor lungi perioade de framantari geologice numite ere geologice, ultima "zi" a acestui timp apartine istoriei Omului. Pentru simplificarea convertirii informatiei vechi cuprinse in textului biblic in informatii stiintifice noi, voi reda intai textul biblic - Creatie, interpretarea [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Vechimea sistemului planetar al Soarelui

Creatia imparte timpul Pamintului in sapte intervale de timp denumite dogmatic "zile" corespunzazoare in Evolutie unor lungi perioade de framantari geologice numite ere geologice, ultima "zi" a acestui timp apartine istoriei Omului. Pentru simplificarea convertirii informatiei vechi cuprinse in textului biblic in informatii stiintifice noi, voi reda intai textul biblic - Creatie, interpretarea textului biblic prin similitudine cu termeni cunoscuti ai stiintelor actuale si apoi incadrarea evenimentelor asrfel interpretate in timpul geologic - Evolutie.

3) Sisteme de referinta neconventionale
In sistemele neconventionale de referinta pe care vi le propuneme sau in scarile ipotetice de raportare, parametrii dimensionali ai modelelor materiale oscilieaza intre anumite limite specifice.
a. Sistemul de referinta fundamental sau Scara Fundamentala (SF)
Este scara care caracterizeaza natura ondulatorie si starea de camp a materiei, evenimentele din aceasta scara stau la baza organizarii realitatii in modele fundamentale ondulatorii. Campurile din aceasta scara sint definite de functii de serii cotangentiale si au lungimi de unda ca marime de sub un Angstrong, mai mici decit raza atomului de hidrogen.

Frecventelor de ordinul de marime N.1020 Hz, le vom da numele de frecvente de modele fundamentale, sau frecvente fundamentale. Similar, lungimile de unda corespunzatoare acestor frecvente le vom numi unde fundamentale. Frecventele modelelor fundamentale reprezinta "scheletul electromagnetic" al modelelor reale din celelalte scari, forma nepipaibila a unui spatiu cu cel putin 5 dimensiuni, al unui fagure universal cu "gauri" de ordinul de marime a sub un Anstrong, care se umplu dupa anumite legi cu corpusculi si constituanti elementari ai materiei. Temperatura specifica acestei scari oscilieaza in jurul valori de zero grade absolut, adica de -273,15oC.

Ca o caracteristica de baza a Scarii Fundamentale este Inteligenta Materiei. Nu avem cum sa operam cu aceste campuri, dar este bine sa cunoastem ca ele exista si formeaza scheletul electromagnetic al tuturor realitatilor din Galaxia Noastra.
b. Sistemul de refirinta a microcosmosului sau Scara infinitilor mici (Sim).Admitem ca aceasta scara cuprinde dimensiunile informationale referitoare la structura corpusculara si elementara a materiei, regasita sub o anumita forma de organizare.

Admitem ca in Sim evenimentele care au loc respecta anumite legi specifice structurii intime a materiei, legi de legatura intre constituanti elementari organizati dupa modele specifice si anumite forme cantitative sub care sint reunite aceste modele; campurile proprii sint definite de frecvente de ordinul Terahertzilor, iar lungimele de unda ale acestor campuri sant de ordinul micronilor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Astronomie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.