Utilizarea organelor animale in reglarea proceselor vitale

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.86

nivel: Facultate

Trebuie sa recunoastem ca, medicina alopata, la ora actuala, are succese formidabile in obtinerea multor preparate farmaceutice cu efect concret, de o puritate extraordinara. S-au modernizat metodele si aparatura de fabricare a medicamentelor. Organizatia mondiala a sanatatii a emis o serie de conditii foarte drastice si foarte greu de obtinut pentru o campanie incepatoare. Se duce o lupta crancen[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Utilizarea organelor animale in reglarea proceselor vitale

Trebuie sa recunoastem ca, medicina alopata, la ora actuala, are succese formidabile in obtinerea multor preparate farmaceutice cu efect concret, de o puritate extraordinara. S-au modernizat metodele si aparatura de fabricare a medicamentelor. Organizatia mondiala a sanatatii a emis o serie de conditii foarte drastice si foarte greu de obtinut pentru o campanie incepatoare. Se duce o lupta crancena de concurenta intre multe companii farmaceutice, care de multe ori ajunge la situatii incredibile. Si daca apar idei noi, sunt practic imposibil de promovat, din cauza conditiilor drastice.

In cazul in care, conditiile nu sunt respectate, raspandirea unor infectii si intoxicatiile in masa, nu pot fi impiedicate.Multe idei noi, nu pot fi realizate fiindca, criteriile cerute pot fi respectate numai de companii mari si bogate, care le inghit pe cele mai mici, fara a le acorda cea mai mica sansa. Acum, pe arena mondiala exista cateva companii mari care domina industria farmaceutica. Ei fac jocul producerii preparatelor farmaceutice in lume.

Producerea celor mai noi preparate este rezultatul unor cercetari fundamentale, bazate pe principii naturale. Cat de aprinse nu ar fi discutiile care, de multe ori, apar intre medicina alopata si cea alternativa. Dar, trebuie inteles ca, medicina alopata este facuta de specialisti profesionisti in domeniu, care se bazeaza pe date stiintifice. Medicina alternativa (naturala), de multe ori este facuta de diletanti, oameni intamplatori, care prind una sau cateva retete si se dau drept terapeuti, care sunt capabili sa trateze orice afectiune, cu acelasi ceai, sau masaj sau acupunctura. Cu regret, insa, unul si acelasi remediu (reteta), nu poate trata orice afectiune. Toate isi au rolul lor.

La una din expozitiile din Bucuresti, premiul intai l-a ocupat o intreprindere mica, care a produs un ceai facut din 20 de specii de plante. Consideram, ca nu poate fi creeat un ceai bun pentru oricce fel de afectiune. Un ceai, trebuie sa aiba un anumit efect asupra unei afectiuni. Daca preparatul are actiuni multiple, atunci el poate trata o afectiune si are mai multe actiuni daunatoare asupra organismului uman.Este necesara o legislatie, care sa permita producerea anumitor retete farmaceutice numai de anumiti specialisti competenti, care au informatii suficiente despre produsele recomandate de catre ei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.