Utilizarea aplicatiei Home Banking Server

5x puncte

categorie: Informatica

nota: 9.86

nivel: Facultate

Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus in partea din stanga este o lista cu mesajele primite de la clienti si mesajele trimise catre clienti precum si modul de rezolvare a cererilor primite de la acestia, lista folositoare pentru monitorizarea modului de functionarea aplicatiei. In lista din mijloc se vor afisa toti clientii conectati in acel moment la server precum si adresa IP a acesto[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Utilizarea aplicatiei Home Banking Server

Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus in partea din stanga este o lista cu mesajele primite de la clienti si mesajele trimise catre clienti precum si modul de rezolvare a cererilor primite de la acestia, lista folositoare pentru monitorizarea modului de functionarea aplicatiei. In lista din mijloc se vor afisa toti clientii conectati in acel moment la server precum si adresa IP a acestora.
In ultima lista se vor putea observa angajatii de la ghiseele bancii ce sunt conectati la aplicatia server.

Dupa cum se poate observa server-ul afisaza adresa IP si numele calculatorului pe care ruleaza precum si data si ora la care a fost lansat in executie.
Meniul aplicatiei server este urmatorul:
Meniul Firme client permite gestionarea firmelor client si lanseaza un submeniu cu urmatoarele optiuni: Inregistrare firma, Stergere firma, Modificare firma.

Optiunea Inregistrare firma permite inregistrarea unei noi firme client ce doreste sa beneficieze de serviciul de Home Banking, lansand in executie formularul alaturat.
Se completeaza casutele de text respective cu datele firmei client, si se apasa butonul Inregistrare pentru a fi inregistrata noua firma, facandu-se verificarea integritatii datelor introduse.

Optiunea Stergere firma lanseaza in executie un formular ce permite stergerea unei firme client in momentul in care aceasta doreste sa renunte la serviciile de Home Banking oferite de catre banca. De asemenea sunt sterse in acel moment si toate conturile acestei firme precum si toti utilizatorii acesteia. Formularul se poate vedea in imaginea de mai jos:Administratorul server-ului selecteaza din combo box una din firmele client existente, iar in textbox-urile de mai jos apar datele aferente firmei respective. Stergerea efectiva se realizeaza prin actionarea butonului Stergere firma.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.