Un repertoar al terapiilor complementare

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.95

nivel: Facultate

Terapia pe baza mineralelor coloidaleMineralele coloidale sint cele 11 minerale de baza de care are nevoie organismul pentru a functiona cum trebuie. Este o terapie care isi are originea in homeopatie, dar in locul folosirii de substante diluate sint utilizate cele 11 saruri mai sus mentionate. Desi aceste 11 saruri se gasesc si in alimente, este foarte usor sa apara carente, iar atunci cind acest[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Un repertoar al terapiilor complementare

Terapia pe baza mineralelor coloidaleMineralele coloidale sint cele 11 minerale de baza de care are nevoie organismul pentru a functiona cum trebuie. Este o terapie care isi are originea in homeopatie, dar in locul folosirii de substante diluate sint utilizate cele 11 saruri mai sus mentionate. Desi aceste 11 saruri se gasesc si in alimente, este foarte usor sa apara carente, iar atunci cind acestea lipsesc din corp, pot duce la crearea unei game largi de simptome precum dureri de cap, probleme ale sinusului, infectii respiratorii frecvente, stari de oboseala si crampe musculare.

Majoritatea carentelor de saruri conduc la instaurarea unor afectiuni ca anemia sau artrita. Pentru a realiza terapia cu minerale coloidale, se folosesc diverse metode precum iridologia (studiul irisului), analiza unghiilor, analiza limbii, chestionarul si studiul complet de caz.Acupunctura la nivelul urechii (auriculoterapie)Urechea este una dintre partile corpului care are legatura cu aproape toate celelalte parti. Astfel, putem influenta orice organ in parte prin stimularea punctului de acupunctura corespunzator de la nivelul urechii.

Unele zone sint cel mai bine stimulate prin folosirea acelor de acupunctura (sterile si de unica folosinta, bineinteles), in timp ce in altele este cel mai bine sa se foloseasca plasturii pentru acupunctura care vor sta aplicati timp de citeva zile. IridologiaIridologia este un procedeu de diagnosticare foarte eficient si se bazeaza pe studiul irisului pentru a culege informatii despre starea de sanatate a diferitelor organe din corp. Irisul este partea colorata a ochiului. Folosind un sistem de marire, se pot examina diferite modele, semne si texturi prezente in iris.

Examinind ceea este prezent in iris ne permite sa intelegem cum functioneaza anumite organe din corp si sa estimam starea generala de sanatate a diverselor sisteme din organism.Procedura este intru totul sigura, nepericuloasa si constituie o metoda de diagnosticare foarte utila, permitind ajustarea cu o mai mare precizie a terapiei aplicate.
Curatirea ficatuluiCuratirea ficatului, o metoda foarte popularizata in ultimii ani, este o veche procedura folosita de vindecatori de-a lungul istoriei omenirii.

Aceasta metoda a fost descrisa ca fiind unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care cineva il poate face singur, pentru sanatatea sa. Deoarece functionarea ficatului reprezinta un lucru vital pentru sanatatea organismului, curatirea lui folosind o procedura simpla si eficace poate avea beneficii imense.Majoritatea medicilor din lume implicati in vindecarea alternativa a cancerului folosesc aceasta procedura sau ceva similar, datorita impactului pe care il poate avea asupra sanatatii. Este de fapt un lucru care se poate face pe cont propriu, fara nici un fel de asistenta, desi multi oameni prefera sa fie indrumati si supravegheati in timpul desfasurarii procedurii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.