Un nou remediu impotriva cancerului

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.90

nivel: Liceu

Eu posed o serie de puteri parapsihologice. Am scris si o carte pe tema viziunilor pe care le am: "Romania si lumea in timp - trecut, prezent si viitor". In 24 aprilie 1971 am primit niste mesaje referitoare la viitorul omenirii. Printre ele, unele despre cancer si despre ce anume trebuie sa faca un bolnav de cancer pentru a supravietui. Doua evenimente deosebite, petrecute in familie, m-au determ[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Un nou remediu impotriva cancerului

Eu posed o serie de puteri parapsihologice. Am scris si o carte pe tema viziunilor pe care le am: "Romania si lumea in timp - trecut, prezent si viitor". In 24 aprilie 1971 am primit niste mesaje referitoare la viitorul omenirii. Printre ele, unele despre cancer si despre ce anume trebuie sa faca un bolnav de cancer pentru a supravietui. Doua evenimente deosebite, petrecute in familie, m-au determinat sa-mi indrept atentia spre un posibil remediu al cancerului. Socrul meu s-a imbolnavit de cancer si a decedat datorita acestei boli in 1981.

Mult mai tarziu aveam sa aflu formula de structura a substantei active din produsul pe care l-am realizat. Ca specialist, am cautat sa vad de unde pot scoate aceasta substanta. Mi-au trebuit cativa ani de cercetari, dar, in final, am gasit-o. In 1995, sora mea a fost diagnosticata cu neoplasm, a fost operata la Spitalul Coltea, iar doctorii nu i-au dat sanse pentru mai mult de doua-trei luni de viata. Am reusit s-o tratez. Din pacate, anul acesta a murit in urma unui infarct. Aplicand tratamentul in familie si cunoscutilor, am inceput sa inregistrez toate rezultatele si, entuziasmat de efectul sau curativ, i-am facut documentatia pentru inregistrare la OSIM.

CELULACT H este realizat din extracte animaliere si plante, sub forma de capsule gelatinoase, fiind foarte usor de administrat. Este lipsit de toxicitate. In lupta cu cancerul, da rezultate mult mai bune decat tratamentul oncologic clasic. Ganditi-va cat rau produce o iradiere organismului: pe langa celulele bolnave, sunt distruse si celulele sanatoase din zona iradiata. De citostatice, ce sa mai vorbim? Stiti, desigur, cate efecte secundare da acest tratament...
- Pastrati cu strasnicie secretul preparatului dvs. Totusi, ne-ati putea explica, intr-un mod cat mai simplu, cum actioneaza el asupra celulelor canceroase?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.