Un medic lucreaza cu energia piramidei

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.87

nivel: Facultate

Pentru ca sa nu il expun unor neplaceri venind din partea colegilor si a institutiilor care nu ii impartasesc opiniile, nu ii voi da numele. Vor veni alte vremuri, pentru moment insa nu suntem suficient de avansati.Prin copiii sai, acest medic a ajuns la o atitudine filozofica favorabila meditatiei si altor forme spirituale de terapie. Am avut bucuria sa studiez cu el in cateva grupe de lucru; am [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Un medic lucreaza cu energia piramidei

Pentru ca sa nu il expun unor neplaceri venind din partea colegilor si a institutiilor care nu ii impartasesc opiniile, nu ii voi da numele. Vor veni alte vremuri, pentru moment insa nu suntem suficient de avansati.Prin copiii sai, acest medic a ajuns la o atitudine filozofica favorabila meditatiei si altor forme spirituale de terapie. Am avut bucuria sa studiez cu el in cateva grupe de lucru; am invatat astfel sa 1 cunosc si sa-i pretuiesc intelepciunea si cunoasterea cosmica.

Aplicatiile carora li se consacra de cateva luni sunt datatoare de speranta si se refera la 17 pacienti; la 14 dintre acesta s-a inregstrat un rezultat favorabil, la ceilalti trei, efectul a fost nul.
Voi prezenta in stil telegrafic aceste cazuri. Sunt constient de faptul ca deocamdata o carte despre piramida nu poate fi completa, caci cercetarile sunt abia la inceput. Si chiar daca ar trebui sa aman cu un an aparitia ei, pana in ultimul moment s-ar tot aduna idei si aplicatii noi. De aceea ne-am hotarat sa punem pe hartie ceea ce stim deja iar peste cativa ani sa pregatim o noua carte cu rezultatele care s-au adaugat intre timp.

Astfel de efecte pot fi observate nu doar la oameni, ci si la animale. Cu ocazia unei conferinte la Mechelan cineva a povestit despre o catea care trebuia sa fete intr-o noapte. Animalul se chinuia si chelalaia. Fiindu-le mila de el, proprietarii i-au infasurat o folie de aluminiu in jurul pantecului. Cateaua s-a potolit si a dormit bine toata noaptea. A fatat fara efort si fara dureri vizibile.

In cartea Psychic Power of Pyramids se vorbeste despre un loc in care sunt vindecati caii bolnavi, si unde ei stau 2 pana la 6 luni, in urma vreunei operatii sau din cauza vreunei boli. La cererea proprietarului, s-au suspendat piramide deasupra ieslei - ceea ce a scurtat in medie la jumatate perioada de convalescenta. Cineva mi-a scris ca experimenta cu o piramida, pe care o asezase sub un scaun. in acest timp, pisica i s-a imbolnavit. Din instinct, animalul s-a suit pe acel scaun si a doua zi era sanatos.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.