Un interviu cu Al Bielek

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.93

nivel: Facultate

Tehnologia folosita in construirea tunelelor de timp ne-a fost oferita printr-un efort de cooperare intre mai multe grupuri de extraterestri, in principal format din grupul din Orion (compus din Reptilieni) si un subgrup numit Leveroni. Un grup tehnic care ne-a asistat mai tot timpul era din Sirius A. Niste oameni foarte materialisti, orientati spre stiinta.

Poate ca nu erau rau in[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Un interviu cu Al Bielek

Tehnologia folosita in construirea tunelelor de timp ne-a fost oferita printr-un efort de cooperare intre mai multe grupuri de extraterestri, in principal format din grupul din Orion (compus din Reptilieni) si un subgrup numit Leveroni. Un grup tehnic care ne-a asistat mai tot timpul era din Sirius A. Niste oameni foarte materialisti, orientati spre stiinta.

Poate ca nu erau rau intentionati dar erau gresit condusi, pentru ca aveau un contract pe termen lung cu cei din Orion pentru a le da toate detaliile tehnice si asistenta atunci cand aveau nevoie. Toti acestia lucrau in secret cu guvernul american pentru obtinerea unor tehnologii de control mental ce ar fi transformat lumea intr-o masinarie perfect si usor controlabila, mult mai convenabila decat lumea actuala.

De asemenea, existau si multi extraterestri cenusii. Un grup care nu a participat la proiect dar a avut rol de observator erau cei din Antares, foarte umani, ferciti, joviali. Nu-i puteai deosebi de rasa noastra, erau foarte asemanatori, atat ca suflet cat si fizic. Acestia nu au participat deloc la proiect, doar au observat lucrarile.

Dar extraterestrii au furnizat tehnologia, aparatura. Si au trasformat-o ca sa mearga cu calculatorul nostru. Eu am primit sarcina de a o face compatibila cu ceea ce aveam noi. Era deci tehnologie extraterestra, nu stiam cum functioneaza, insa ei ne-au ghidat si am construit-o.

Firma ITT avea contract de furnizare de echipament pentru aceste experimente. Existau cartele de intrare de nivel NEGRU, care este cel mai secret nivel. Nimeni nu are acces la depozite sau laboratoare de nivel NEGRU decat daca poseda o cartela de acces pentru acest nivel. Este ca o "gaura neagra". Sunt multe astfel de proiecte, acesta este numai unul dintre ele.

Tunelurile au devenit operationale prin 1977 dupa mari schimbari. In 1979 au obtinut toate rezultatele de care aveau nevoie. Iar in 1983, pe 12 august, proiectul a fost distrus complet, sabotat din interior. Toate acestea sunt descrise in carte. Dar inainte de acest final, ceea ce s-a realizat acolo este aproape de necrezut.

Una dintre utilizarile Proiectului Phoenix era sa asigure o linie de transport pentru coloniile de pe planeta Marte. Aceste colonii exista pe Marte din anii 1970. Publicul stie ca omul a ajuns pe Luna in 1969. De fapt, nemtii au fost primii acolo, in 1947. Iar noi, americanii, am ajuns pe Marte in 1962 cu o expeditie comuna SUA - URSS. Era 22 mai 1962. Filmul documentar "Alternativa 3" realizat de Anglia Television si difuzat in aprilie 1977, si care este disponibil daca stii unde sa-l cauti, arata totul exact cum a fost.

Arata chiar transmisia originala! Imaginile au fost transmise de camera TV aflata la bordul navei Explorer sn timp ce aceasta ateriza pe Marte. Acolo s-au gasit multe artefacte. Exista numeroase orase complet distruse, ramasite de la civilizatia precedenta. Si desigur faimosul Sfinx si Piramidele de pe Marte despre care dr. Richard Hoagland povesteste in conferintele sale. Exista doua casete video plus o carte despre acest subiect.

Ceea ce au gasit la suprafata indica o si mai mare prezenta in subteran. Si nu le-au adus cu ei, pentru ca nu aveau echipament corespunzator. Erau prea grele prentru a fi aduse.Asa ca au transmis o cerere prin radio catre Pamant: "Credem ca exista instalatii subterane aici. Am gasit intrari sigilate. Ne puteti spune ce sa facem?" Ei bine, informatiile au ajuns la Montauk, de unde l-i sa raspuns: "Pai dati-ne niste coordonate pe suprafata planetei unde exista astfel de locatii" Ceea ce au si facut. Si le-au cercetat. Puteau ajunge oriunde cu tunelul timpului, si l-au folosit pentru a ajunge pe Marte, la coordonatele specificate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.