Un dezertor evreu avertizeaza America

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.90

nivel: Liceu

Si, la putin timp dupa acest moment - si nu stiu cati dintre dumneavoastra isi mai amintesc- Statele Unite, care era in cvasi- totalitate progermana, a intrat in razboi impotriva Germaniei de partea Marii Britanii. Am afirmat ca SUA erau in cvasitotalitate progermane deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei si, in general mass-media americana apartinea ev[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Un dezertor evreu avertizeaza America

Si, la putin timp dupa acest moment - si nu stiu cati dintre dumneavoastra isi mai amintesc- Statele Unite, care era in cvasi- totalitate progermana, a intrat in razboi impotriva Germaniei de partea Marii Britanii. Am afirmat ca SUA erau in cvasitotalitate progermane deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei si, in general mass-media americana apartinea evreilor; iar ei, acesti evrei, erau progermani. Erau progermani deoarece foarte multi dintre ei proveneau din Germania si doreau sa vada o Germanie care-l va distruge pe Tar. Evreii nu-l iubeau pe Tar si nu doreau sa vada Rusia castigand razboiul.

Acesti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb si alte banci celebre americane refuzasera sa finanteze Anglia sau Franta, nici macar cu un dolar. Ei au stat deoparte spunand: "Cata vreme vedem Franta si Anglia aliate cu Rusia, nici un cent!" in schimb acesti bancheri au pompat bani in Germania, luptand in acest mod, alaturi de Germania, in speranta de a vedea Rusia ingenunchiata si tarul anihilat. Acum, aceiasi evrei, cand au vazut nesperata posibilitate de a obtine Palestina, au mers in Anglia si au facut acest targ. Si, la vremea respectiva aceasta a dus o schimbare totala de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe rosu pe verde.

Dupa ce toate ziarele americane fusesera progermane, explicand despre dificultatile intampinate de catre Germania in razboiul dus impotriva Angliei, deodata, pentru aceleasi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticalosi. Germanii erau numiti "huni". Germanii executau surori ale Crucii Rosii. Germanii taiau mainile bebelusilor. La putin timp dupa acest moment Woodrow Wilson a declarat razboi Germaniei. Sionistii din Londra au telegrafiat in SUA judecatorului Louis Bradeis (de la curtea Suprema de Justitie) spunandu-i. "Du-te acum si fa presiuni aupra presedintelui Wilson. Noi obtinem de la Anglia ce dorim. Acum e randul tau sa faci presiuni asupra presedintelui Wilson sa aduca in razboi Statele Unite".

Iata cum au intrat in razboi Statele Unite ale Americii. America nu avea nici un interes in acel razboi; America avea la fel de mult interes in acel razboi ca cineva care ar trebui sa fie pe luna in acesta seara decat sa fie in patul lui. Pentru contextul Primul Razboi Mondial nu a existat nici un sens ca America sa fie implicata in acel razboi. Dupa ce noi americanii am intrat in razboi, sionistii au mers in Marea Britanie si su spus:

"Ei bine, noi ne-am indeplinit obligatiile din acord. Hai acum sa vedem ceva scris care sa ne arate ca veti respecta targul si ca ne veti da Palestina dupa razboi". Ei atunci nu stiau daca razboiul va mai dura un an sau zece ani. Asa ca s-au gandit sa conceapa o "chitanta" . Si "chitanta" a luat forma unei scrisori, care a fost insa redactata intr-un limbaj foarte criptic, astfel incat lumea sa nu-si poata da seama despre ce e vorba. Si aceasta scrisoare a fost denumita Declaratia Balfour.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.