Tunelul lemurian descoperit in Peru

1x punct

categorie: Geografie

nota: 9.75

nivel: Facultate

Dr. Pi Rambla a spus comisiei culturale a congresului peruvian ca a descoperit o galerie subterana care, in opinia lui, poate schimba perceptia asupra istoriei peruviene.Cladiri aliniate astrologic.Conform masuratorilor obtinute de acest arheolog, tunelul leaga direct Templul Soarelui cu catedrala si templul incas Viracocha, cu templul Huascar, templul lui Manco Capac din Colcampata si cu Huaman M[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tunelul lemurian descoperit in Peru

Dr. Pi Rambla a spus comisiei culturale a congresului peruvian ca a descoperit o galerie subterana care, in opinia lui, poate schimba perceptia asupra istoriei peruviene.Cladiri aliniate astrologic.Conform masuratorilor obtinute de acest arheolog, tunelul leaga direct Templul Soarelui cu catedrala si templul incas Viracocha, cu templul Huascar, templul lui Manco Capac din Colcampata si cu Huaman Marca. Toate cladirile sint perfect aliniate astrologic, fapt care confirma faptul ca stravechii peruvieni isi construiau marile cladiri orientindu-se dupa soare, luna si constelatii.

Accesul in tunel prin fortareata Sacsahuaman era cunoscut, dar, datorita disparitiei neelucidate a doi curiosi care au cercetat-o, aceasta a fost inchisa, evitata. Acest tunel nu a fost niciodata explorat complet, deci a ramas necunoscut.Legenda populara vorbeste de un tunel preistoricUna din cele mai cunoscute legende care circula in Cuzco este cea legata de existenta unui preistoric tunel care se intinde pina sub oras.

Tunelul exista cind Manco Capac si cumnata sa, vrajitoarea Mama Ocllo Huallpa, s-au instalat in pe atunci nelocuita vale Cuzco. Secretul tunelurilor erau indeaproape pazite de preotii religiei incase si de adeptii vechii magii sud-americane.Joseph Trainor, un cercetator al misterelor incase, impreuna colegii sai, au cautat intrarea in tunel. Am scormonit peste tot in Sacsahuaman, in cautarea gurii de tunel, isi aminteste el, am inceput din piata Armas si, printr-o ciudata coincidenta, am urmat traseul descoperit de aparatura lui Pi Rambla - in sus spre biserica San Cristobal, apoi spre nord la Colcampata. Eu personal am verificat fiecare deschidere intre Colcampata si Tambochay, dar fara nici un rezultat.

La 100 de metri sub Cuzco
Dr. Pi Rambla, de asemenea, explica existenta unui oras pre incas, ce a apartinut unei culturi de abia descoperite. El a calculat ca pot fi mai bine de 100 de metri sub Cuzco. Marea intrebare care se pune este perioada in care acesta a fost construit.In 1932, James Churchward a afirmat in cartea sa The children of Mu ca tunelele de sub Cuzco au fost construite de locuitorii continentului pierdut, Atlantida.

Este vorba de tunelul lemurian
Sistemul de tuneluri se presupune ca ar continua sub Pacific chiar pina sub Insula Pastelui. Este vorba de asa-numitul tunel lemurian. Trainor explica: de aici tunelul ajunge sub ocean la Ponape, in insulele Caroline, apoi la Luzon in Filipine. Acum am ajuns in sistemul de tuneluri al continentului asiatic si asa se poate ajunge pe drumul spre Shambhala, presupusa a fi in Afganistan.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.