Tratament Reiki - acordaj Reiki

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.85

nivel: Facultate

Din proprie experienta stiu cit de ciudat poate parea totul. Cind eu am primit initierile in acest sistem, nu mi s-a spus decit ca tehnica este protejata asa ca am stat foarte linistita. Dar nimeni nu mi-a spus si ca pot aparea diferite simptome fizice si emotionale.Este adevarat ca evenimentele din viata fiecaruia se desfasoara exact asa cum ne propunem noi, asa incit afirmatia mea de mai sus nu [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tratament Reiki - acordaj Reiki

Din proprie experienta stiu cit de ciudat poate parea totul. Cind eu am primit initierile in acest sistem, nu mi s-a spus decit ca tehnica este protejata asa ca am stat foarte linistita. Dar nimeni nu mi-a spus si ca pot aparea diferite simptome fizice si emotionale.Este adevarat ca evenimentele din viata fiecaruia se desfasoara exact asa cum ne propunem noi, asa incit afirmatia mea de mai sus nu se vrea a fi o invinuire adusa Maestrului meu reiki.

Nu, in nici un caz. Maestrul meu reiki a fost persoana cea mai potrivita felului meu de a fi. Fiind mai capoasa de felul meu, daca mi-ar fi dat indicatii suplimentare, probabil ca nu as fi invatat atit de multe asa cum am invatat in lunga perioada de timp in care eu nu am stiut ca de fapt totul a inceput cu un acordaj Reiki. A fost greu, dar cit de frumos a rasarit Soarele dupa aceea.

Nu am sa intru in amanuntele propriei mele experiente, dar cred ca nu toate persoanele ce primesc un acordaj sau un tratament, trebuie sa o ia de la zero in ceea ce priveste detaliile ascunse ale acestei initieri. Poate unii si-au propus sa experimenteze o trecere usoara de la un nivel de vibratie la altul si de aceea va trimit considerentele de mai jos.

Cind cineva primeste un acordaj Reiki, sau un tratament prin Reiki, de obicei se spune ca uremaza un proces de curatare de 21 de zile. Acesta este un timp al schimbarilor, al detoxifierilor si al integrarii energiilor.Acest proces de curatare, nu se petrece doar cind intram in contact cu Reiki, ci poate avea loc si in timpul provocarilor majore pe care viata ni le pune in fata. Ne vom schimba si vom creste in multe moduri, dar pentru a putea face acest lucru, trebuie sa lasam sa plece energiile vechi si sa le imbratisam pe cele noi. La fel se intimpla si cu Reiki, trebuie sa lasam vechile mentalitati emotionale, fizice si spirituale, sa plece pentru nu mai avem nevoie de ele, si pentru a face loc nivelului nou de vibratie al energiei noastre.

Va trimit mai jos citeva din simptomele ce sint posibile a fi experimentate in timpul unui tratament de curatare Reiki, sau dupa primirea unui acordaj Reiki, impreuna cu remediile pentru fiecare. Pentru orice neclaritate sau simptom care va nelinisteste, contactati-l pe Maestrul vostru Reiki, care va poate linisti.

Nu toata lumea experimenteaza simptome fizice dupa un tratament sau acordaj. Reiki lucreaza la toate nivelele: emotional, mental, spiritual si fizic, si daca o senzatie fizica nu este simtita pe loc, energia lucreaza la alte nivele decit cel fizic. Cind observati aceste simptome, o atitudine pozitiva in ceea ce priveste schimbarea, va ajuta foarte mult.

Nu exista zona a vietii voastre pe care Reiki sa nu o schimbe si asupra careia sa nu aiba efect. Aduce vindecarea ca un rezultat al cresterii vibratiei si aduce nivelele de energie la un echilibru. Va lucra pentru a vindeca relatiile voastre, va asista in indeplinirea telurilor si pentru manifestarea in realitate a dorintelor si vindeca si echilibreaza trecutul si prezentul.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.