Transmitatorul si receptorul vibrational

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Liceu

Cu Cat Mai Mult Va Ganditi Gandurile, cu atat Mai Puternice Devin Ele. Deoarece in spatele expansiunii gandurilor voastre este Legea Atractiei, nu este posibil sa dati atentie unui lucru, fara a atinge un aliniament cu el, macar cu cateva grade. Si deci, cu cat mai mult cugetati la un gand si cu cat va intoarceti mai frecvent la acel gand, cu atat mai puternic devine aliniamentul vostru vibrationa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Transmitatorul si receptorul vibrational

Cu Cat Mai Mult Va Ganditi Gandurile, cu atat Mai Puternice Devin Ele. Deoarece in spatele expansiunii gandurilor voastre este Legea Atractiei, nu este posibil sa dati atentie unui lucru, fara a atinge un aliniament cu el, macar cu cateva grade. Si deci, cu cat mai mult cugetati la un gand si cu cat va intoarceti mai frecvent la acel gand, cu atat mai puternic devine aliniamentul vostru vibrational. Cand voi atingeti un aliniament mai puternic cu orice gand, atunci incepeti sa simtiti emotii care indica aliniamentul vostru in crestere sau descrestere cu propria voastra Sursa.

u alte cuvinte, cu cat dati mai multa atentie unui subiect, indicatia voastra emotionala a oricarei armonii sau dezarmonii a cine santeti voi cu adevarat, devine mai puternica. Daca subiectul atentiei voastre este in aliniament cu ceea ce Sursa Fiintei voastre cunoaste, voi ati putea simti armonia gandurilor voastre in forma unor sentimente placute. Dar daca subiectul atentiei voastre nu este in aliniament cu ceea ce Sursa stie, voi simtiti dizarmonia gandurilor voastre in forma unor sentimente neplacute. Atentia voastra Catre Aceasta, Va Invita In interior.

Fiecarui gand caruia ii dati atentie , se expandeaza si devine o parte mai mare a vibratiei voastre combinate. Chiar daca dati atentie la ceva ce doriti sau la ceva ce nu doriti, atentia voastra catre acel ceva , il invita in experienta voastra. De cand exista o baza a atractiei in Univers, nu exista asemenea lucru, ca excluderea. Totul este includere. Deci, cand vedeti ceva ce doriti sa experimentati si va concentrati asupra lui, voi il includeti in experienta voastra. Dar cand vedeti ceva pe care nu doriti in experienta voastra si va concentrati asupra lui, voi deasemenea il includeti in experienta voastra.

Voi nu-l invitati in interior spunand "da", si nu-l excludeti spunand "nu", deoarece nu exista excludere in baza de atractie a Universului.
Concentrarea voastra este invitatia. Atentia voastra catre aceasta este invitatia. Deci, cei care observa ca prospera in timpurile bune dar sufera in timpurile rele, pentru ca ceea ce ei observa deja vibraza si asa cum observa aceasta, ei includ asta in aprobarea vibratiei lor ; si deoarece ei includ aceasta, Univesul accepta punctul lor de atractie si le da mai mult din esenta acestui lucru. Deci, pentru un observator, cu cat mai mult primeste, cu atat mai mult primeste ; sau cu cat mai rau primeste, cu atat mai rau primeste. Oricum, cineva care este vizionar , prospera in toate timpurile. Cu practicarea atentiei pe orice subiect, Legea Atractiei
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.