Trandafir pierdut

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.87

nivel: Liceu

Dar deodata ceva ii distrase atentia : ramase ingrozita fara sa mai poata faca vreo miscare, atunci cand vazu ca bradul cel mare se indreapta chiar spre ea. Intr'o fractiune de secunda un necunoscut o impinse si amandoi cazura pe asfaltul rece. Se auzii si zgomotul asurzitor produs de caderea bradului ce inspaimanta lumea din imprejurimi. Bradul cazuse chiar in locul unde Rose statea. Necunoscutul[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Trandafir pierdut

Dar deodata ceva ii distrase atentia : ramase ingrozita fara sa mai poata faca vreo miscare, atunci cand vazu ca bradul cel mare se indreapta chiar spre ea. Intr'o fractiune de secunda un necunoscut o impinse si amandoi cazura pe asfaltul rece. Se auzii si zgomotul asurzitor produs de caderea bradului ce inspaimanta lumea din imprejurimi. Bradul cazuse chiar in locul unde Rose statea. Necunoscutul ii salvase viata.

Acum cei doi stateau intinsi pe asfalt si se priveau ochi in ochi, fara sa faca vreun gest, parca ceva se intamplase si lor nu le mai venea sa se ridice. Asa s'au plimbat toata ziua prin locuri retrase ca doi indragostiti. Seara, el o conduse acasa, dar parca ceva ii tinea pe loc si nici unul dintre ei nu putea pleca. Atunci el o lua in brate si usor, usor buzele lor se apropiara printr'un sarut.Asa se despartira, fiecare luand'o usor pe drumul sau catre casa.

In noaptea aceea, lumina lunii patrunse in camerei ei, stelele pareau ingeri pazitori ce'i vegheau visele, iar luna era calauza ce o indruma spre lumina. Noaptea se sfarsii repede, iar razele soarelui incet patrunsera in camera, trezind'o pe Rose.
Se trezii buimacita si avu se senzatia ca tot ce se intamplase cu o zi in urma fusese un vis, dar cand iesii afara din casa il vazu pe Jack .

Trecusera aproape 2 ani de cand iubirea celor 2 se infiripase. Era o zi ploaioasa de toamna. Rose statea inchisa in camera ei si plangea. Jack nu mai era omul de care se indragostise, incepuse sa nu mai aiba incredere in ea si sa creada doar minciunile celor din jur.
Saptamanile treceau si cei doi nu reuseau sa mai fie fericiti impreuna, nici macar o zi. Certurile apareau la fiecare pas, iar Rose era din ce in ce mai nefericita. Ii era greu sa vada cum visul frumos se sfarseste chiar sub ochii ei. Jack hotarase sa rupa orice legatura cu ea, ne mai vrand sa o vada.

Toamna plecase lasand loc iernii sa'si asterne tinutul peste micul oras. Se implineau doi ani de cand dragostea lor se infiripase.
Rose se plimba singura prin parc, privind absenta in jur. Din obisnuita ajunse la casuta amintirilor. Locul era pustiu, Jack nu mai trecuse pe acolo de cand se certasera.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.