Traieste fiecare clipa!

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.86

nivel: Liceu

You're only given a little spark of madness.You musn't loose it.
To be or not to be ? That is the question .... A fi ... ca fiinta umana , a exista , a trai , a simti , a dori , a iubi , a muri ... Moartea sufleteasca duce la moarte trupeasca ... Tine spiritul viu ca sa ai o viata lunga si prospera , sa poti iubi . Iubeste-te pe tine , pretuieste pe cei din jur , dar nu-L uita pe Dumnezeu.E[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Traieste fiecare clipa!

You're only given a little spark of madness.You musn't loose it.
To be or not to be ? That is the question .... A fi ... ca fiinta umana , a exista , a trai , a simti , a dori , a iubi , a muri ... Moartea sufleteasca duce la moarte trupeasca ... Tine spiritul viu ca sa ai o viata lunga si prospera , sa poti iubi . Iubeste-te pe tine , pretuieste pe cei din jur , dar nu-L uita pe Dumnezeu.El iti calauzeste pasii si e alaturi de tine cand ceilalti te parasesc.

Viata este foarte ciudata.Acuma te ridica , dar in 3 secunde te doboara.Acuma razi , peste cateva momente hohotele de plans te inneaca in amarul propriei dureri.N-am cerut-o , dar totusi am primit-o si ni se va lua la fel de neasteptat. Ambitia este necesara pt a putea trece peste momentele dificile. Dar ce se intampla cand nici macar ambitia nu mai este suficienta ? Ce se intampla cand esti prea vlaguit ca sa te poti ridica sa pleci mai departe ? E nevoie de o mana de ajutor care sa te ridice, sa te traga dupa ea, sa te tina drept , iar mai apoi sa te impinga de la spate.

Uneori iti poti da singur aceasta mana de ajutor , alteori nu. Pe cine te poti baza ? Parintii - fiecare cu propriile probleme , nu au timp sa se mai intereseze de tine cum ar trebui. Un prieten/o prietena - pana ii spui toata povestea il pierzi pe undeva pe drum, plictisit de problemele tale, prea preocupat de ale sale.Si atunci ... spre cine te indrepti ? Cine te va ajuta ? Gaseste-l pe cel mai potrivit sa te ajute si tine-l aproape , vei avea nevoie de el mult timp de acum inainte.

Dragoste,fericire,emotii intense,care trebuie traite atunci cand apar.Nu pierde prezentul pt ceva ce poate nu se va intampla vreodata.Traieste clipa! E foarte pretioasa , caci o data trecut , timpul nu se mai intoarce, nu ai cum sa-l recuperezi.Asa ca foloseste-l bine , intelept. Este foarte pretios !!! Este unul din putinele lucruri care nu se poate cumpara.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.