Tineretea - comoara vietii

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.96

nivel: Liceu

Nu stiu de ce, dar timpul le-a aranjat astfel de la bine la rau, de la minor la major.Raspunsul la aceasta intrebare il stie doar el.
Copilaria este startul vietii unui om, el invata cele mai elementare lucruri, invata sa mearga, sa manince etc.
Maturitatea este perioada cind omul deja s-a format si incepe drumul dificultatilor ca sa ajunga la un idial.Acest idial persista in mintea [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tineretea - comoara vietii

Nu stiu de ce, dar timpul le-a aranjat astfel de la bine la rau, de la minor la major.Raspunsul la aceasta intrebare il stie doar el.
Copilaria este startul vietii unui om, el invata cele mai elementare lucruri, invata sa mearga, sa manince etc.
Maturitatea este perioada cind omul deja s-a format si incepe drumul dificultatilor ca sa ajunga la un idial.Acest idial persista in mintea fiecarui om si fra dinsul omul nu ar putea supravietui.

La unii oameni el este esprimat prin cariera, la altii prin diferite lucruri pretioase exista si oameni care traiesc pentru hrana
Batrinetea este ultimul nivel pe care timpul la programat pentru omenire.Aici omul intimpina cele mai mari dificultati a vietii.In aceasta perioada idialurile puse in fata ,in timpul maturitatii, se schimba radical.Cel mai frumos, cel mai proaspat ,cel mai luminos, cel mai dulce nivel al vietii este Adolescenta adica anii de tinerete. Tineretea este perioada programata de timp care se deosebeste esential de cele 3. Aceasta perioada de viata trebuie traita din plin.

In acesti ani omul este capabil sa faca orce lucru, sa invete caci doar virsta aceasta este considerata cea mai favorabila pentru invatatura, pentru distractie, pentrudescoperirea tuturor tainelor vietii .De aceea trebuie sa intelegem ca viata e unica si ca tineretea trebuie folosita. Majoritatea din noi nu intelegem ca ne aflam in aceasta ;perioada si nu ne folosim de cazul propus pentru a rasufla in plinul piept si de a trai acesti ani bine ca pe urma sa ne amintim de ei cu bucurie.

Prezentul care se desfasoara azi nu coincide cu afirmatiile de mai sus.Astazi oamenii tineri nu sunt asa de deschisi cum ar trebui sa fie, majoritatea dintre moi suntem inchisi in sine, suparati pe viata, ingrijorati de proble de catre nu ar trebui sa tinem cont. La afirmatiile spuse mai sus racordam si si urmatorul fragment
"Anii tineretii sunt de aur si atunci cind vei ajunge la netinerete sa nu te lamentezi de tinerete desarta"
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.