Tigari combinate

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.94

nivel: Facultate

Tigara combinata este cea prilejuita de doua sau mai multe dintre motivele obisnuite de a fuma, ceea ce se intampla, de pilda, la receptii, petreceri, nunti, mese la restaurant. Toate acestea sunt exemple de imprejurari deopotriva stresante si relaxante. Poate parea o contradictie, dar nu este. Orice tip de socializare, chiar intre prieteni, poate fi stresanta, dar in acelasi timp ai vrea sa te di[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tigari combinate

Tigara combinata este cea prilejuita de doua sau mai multe dintre motivele obisnuite de a fuma, ceea ce se intampla, de pilda, la receptii, petreceri, nunti, mese la restaurant. Toate acestea sunt exemple de imprejurari deopotriva stresante si relaxante. Poate parea o contradictie, dar nu este. Orice tip de socializare, chiar intre prieteni, poate fi stresanta, dar in acelasi timp ai vrea sa te distrezi si sa fii complet relaxat.

Exista imprejurari in care toate cele patru motive sunt prezente concomitent. Condusul masinii poate fi una dintre ele. Daca tocmai ai iesit dintr-o situatie neplacuta - o vizita la doctor sau la dentist de exemplu - poti acum sa te relaxezi. In acelasi timp, condusul masinii presupune intotdeauna un pic de stres - trebuie sa fii atent, sa nu-ti pui in pericol viata.

Pe deasupra, e necesar sa te concentrezi. E posibil sa nu fii constient de ultimii doi factori, dar asta nu inseamna ca ei nu exista la nivel subconstient. Iar daca esti blocat in trafic sau mergi mult pe autostrada, s-ar putea sa te si plictisesti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.