The secret - secretul

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Unul cate unul, au inceput sa apara. Acest secret iti da tot ce vrei: Fericire, sanatate si bogatie. Poti sa ai, sa faci, sa fii tot ceea ce vrei. Putem avea tot ceea ce ne dorim. Nu conteaza cat de mare este lucrul dorit. In ce fel de casa ti-ar placea sa locuiesti? Vrei sa fii milionar?

Probabil ca va intrebati: care este acest secret?
Va voi spune cum am ajuns sa-l inteleg[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: The secret - secretul

Unul cate unul, au inceput sa apara. Acest secret iti da tot ce vrei: Fericire, sanatate si bogatie. Poti sa ai, sa faci, sa fii tot ceea ce vrei. Putem avea tot ceea ce ne dorim. Nu conteaza cat de mare este lucrul dorit. In ce fel de casa ti-ar placea sa locuiesti? Vrei sa fii milionar?

Probabil ca va intrebati: care este acest secret?
Va voi spune cum am ajuns sa-l inteleg. Cu totii functionam pe baza aceleiasi energii infinite. Cu totii ne calauzim dupa aceleasi legi. Legile naturale ale universului sunt atat de exacte incat nu intampinam nici o dificultate atunci cand construim nave spatiale. Putem trimite oameni pe luna si putem calcula timpul de aselenizare cu precizia unei fractiuni de secunda. Nu conteaza ca esti in India, in Australia sau in Noua Zelanda, Stockholm sau Londra Toronto, Montreal sau New York. Cu totii functionam pe baza aceleiasi forte. A aceleiasi legi. Este vorba de atractie.

Secretul este Legea Atractiei.
Tot ceea ce se intampla in viata ta se intampla pentru ca este atras de tine. Totul vine catre tine in virtutea imaginilor din mintea ta. Este vorba de ceea ce gandesti. Procesele din mintea ta atrag ceea ce ti se intampla. Inteleptii au stiut dintotdeauna asta. Poti sa scrutezi istoria mergand pana la babilonieni. Si ei au stiut asta. Nu toti insa, ci numai o mana de alesi. De ce credeti ca unu la suta din populatia lumii castiga aproximativ 96 la suta din tot ceea ce poate fi castigat? Credeti ca e o intamplare?

Nu e o intamplare. Asa merg lucrurile. Ei inteleg ceva. Inteleg Secretul. Acum si voi sunteti pe cale sa patrundeti tainele Secretului. Cea mai simpla modalitate de a intelege legea atractiei este sa ma consider un magnet. Stiu ca magnetul este ceva care atrage. In esenta, legea atractiei spune ca asemanatorul atrage asemanatorul. Insa aici vorbim de procesul gandirii. Treaba noastra ca oameni este sa avem permanent in minte ceea ce vrem sa facem, sa ne clarificam scopurile.
Pornind de aici, incepem sa invocam una dintre cele mai mari legi ale universului care este legea atractiei.

Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult. Daca intelegi asta vei fi dobandit fundamentul intelegerii a tot ce se intampla. Principiul poate fi rezumat in trei cuvinte simple : Gandurile devin lucruri.Ce nu inteleg cei mai multi oameni este ca fiecare gand are o anumita frecventa. Gandurile pot fi masurate. Daca te gandesti la ceva iarasi si iarasi si iarasi, ca ai masina aceea nou-nouta, ca ai banii de care ai nevoie, ca inalti acea companie, ca iti gasesti sufletul pereche, atunci emiti acea frecventa in mod constant. Gandurile emit acel semnal electromagnetic care indreapta catre tine ceea ce le seamana.

Inchipuieste-te traind in abundenta si vei atrage abundenta. Asta merge de fiecare data,oricine ai fi. Problema este ca cei mai multi oameni se gandesc la ceea ce nu vor si se tot intreaba de ce acel lucru intervine in viata lor mereu si mereu. Legea atractiei nu tine seama de faptul ca ceea ce gandesti este bun sau rau sau ca iti place ori nu. Lucrul raspunde gandurilor tale. Daca stai si te gandesti mereu la nenumaratele datorii pe care le ai, acesta este semnalul pe care il transmiti in univers.

"Ah, ma simt groaznic din cauza datoriilor" iti tot spui iarasi si iarasi si simti asta cu toata fiinta ta. Atunci de asta vei avea parte mereu. Asa incat atunci cand te concentrezi la lucrul pe care il doresti
si te deschizi catre el, activezi un gand, iar legea atractiei raspunde la acel gand aducandu-ti lucruri care ii corespund. Insa atunci cand te concentrezi la ceea ce nu vrei si ii spui "nu", nu il indepartezi de fapt. Dimpotriva, activezi chiar gandul a ceea ce nu vrei, iar legea atractiei il aduce catre tine.Traim intr-un univers bazat pe atractie, totul se invarte in jurul atractiei. Legea atractiei functioneaza intotdeauna, indiferent daca crezi in ea, daca o intelegi sau nu. Functioneaza infailibil.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.