Teste de evaluare pentru elevi de liceu din Romania

1x punct

categorie: Romana

nota: 10.00

nivel: Facultate

Iata de ce ne-am gandit sa alcatuim o culegere de teste de evaluare pentru elevii de liceu care sa constituie un punct de plecare in evaluarea continua pe care fiecare profesor o face la clasa.

Am incercat sa respectam competentele specifice fiecarui an de studiu si ne-am gasit un punct de sprijin in noul DOOM. Textele alese se doresc a fi interesante si apartin, in marea lor majori[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Teste de evaluare pentru elevi de liceu din Romania

Iata de ce ne-am gandit sa alcatuim o culegere de teste de evaluare pentru elevii de liceu care sa constituie un punct de plecare in evaluarea continua pe care fiecare profesor o face la clasa.

Am incercat sa respectam competentele specifice fiecarui an de studiu si ne-am gasit un punct de sprijin in noul DOOM. Textele alese se doresc a fi interesante si apartin, in marea lor majoritate, scriitorilor canonici. Am vizat diverse tipuri de itemi din dorinta de a diversifica metodele de lucru la aceasta disciplina.

Ne-am dori ca astfel orele de romana sa fie interactive, sa stimuleze imaginatia, spontaneitatea si creativitatea elevilor intr-o atmosfera de deplina incredere si comunicare cu profesorul. Prin diversitatea lor, testele propuse definesc personalitatea fiecarui elev, dar incurajeaza si lucrul in echipa.In speranta ca aceasta lucrare va va fi utila, va dorim succes in activitatea scolara!

Se da textul:
18 septembrie
Vanciu e un Dumnezeu!
Ne-a pedepsit filozoficeste: ne-a promovat pe toti. Un coleg coriAZgent, insa, ne-a dat sa intelegem ca a intervenit o fiinta feminina din partea unuia dintre noi. Dar Vanciu nu merita mai putin sa fie adorat.
Ma bucur de un lucru: ca imi place matematica. Am observat astazi ca imi place. Nu e grea: dimpotriva, are foarte multe parti amuzante. Din toamna ma apuc serios de matematica. Acum e lucru hotarat. Acum m-am convins ca am vointa.

O vointa de fier, imensa, nesfarsita.
Si tot acum am inteles ca n-am invatat la corigenta, pentru ca nu am voit. Daca voiam, citeam cincisprezece ore pe zi numai matematica. Ma oprisem insa, la gandul de a fugi de acasa. Iar acum mi-am schimbat pur si simplu gandul. De aceea am sa invat la matematica.
Ma odihnesc inca doua saptamani si apoi ma adancesc in matemaAZtica. Numai in matematica si germana.
Acum stiu cine sunt.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.