Tehnici secrete pentru a imbogati jocul dragostei

7x puncte

categorie: Psihologie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Civilizatiile primitive au construit si cultivat viata in comun mult mai bine decat noi. Ele au pastrat preocuparea pentru misterul si frumusetea actului sexual. Noul si schimbarea sunt necesare in orice domeniu, mai ales in intimitatea unei casnicii sau a unei prietenii rutinate. Aceia dintre voi care prefera monogamia ar trebui sa se ingrijeasca totusi de o anumita variatie in cuplu. De exemplu,[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tehnici secrete pentru a imbogati jocul dragostei

Civilizatiile primitive au construit si cultivat viata in comun mult mai bine decat noi. Ele au pastrat preocuparea pentru misterul si frumusetea actului sexual. Noul si schimbarea sunt necesare in orice domeniu, mai ales in intimitatea unei casnicii sau a unei prietenii rutinate. Aceia dintre voi care prefera monogamia ar trebui sa se ingrijeasca totusi de o anumita variatie in cuplu. De exemplu, faceti dragoste in locuri neobisnuite. Creati o atmosfera erotica inedita. Imbratisati-va excitant. Dansati intr-o lumina difuza. Intr-o astfel de ambianta unii fac lucruri despre care stiam ca sunt considerate imorale. Daca barbatul este timid si amana orice ofensiva, femeia poate juca ea rolul activ, preluand initiativa.

De obicei se spune ca pentru a intretine o relatie de dragoste este necesar mult timp, timp pentru a face diverse actiuni impreuna, timp pentru a citi, timp pentru a gandi, timp pentru a visa si timp pentru amintiri. Intr-o casnicie, acestea se uita mult prea repede. De ce sa nu abordam literatura erotica si orice manual privind viata sexuala, ca pe oricare alta carte? Multi au o biblioteca intreaga cu carti de bucate, de ce nu si una cu literatura erotica?
Oamenii care iubesc viata iubesc si sexualitatea

Radha pregatea patul de frunte, atunci cand se intalnea cu iubitul ei, Krishna. Nu evitati aventura in viata dvs. amoroasa. Cu exceptia curtezanelor, care din motive de concurenta erau active in jocurile lor erotice, in general, doar barbatii purtau povara (si placerea) acestui domeniu, simtind nevoia de a detine initiativa. In multe situatii barbatii aplicau practici sexuale diferite sotiilor lor fata de cele ale curtezanelor. Unele erau doar pentru reproducere, iar altele numai pentru placere. Dominarea barbatului era asigurata daca sotia nu era initiata in arta iubirii.

Situatia s-a modificat astazi, in epoca egalitatii in drepturi si a emanciparii femeii. Generatii de-a randul, poetii au comparat trupul unei femei in mainile barbatului cu o vioara in mainile unui virtuoz. Vechea teorie a solo-ului barbatesc e mult depasita. Astazi vorbim despre un duet. Si nu numai.Descoperiti sexualitatea cu care ati fost inzestrat, apoi urmariti sa o percepeti si la ceilalti. Oamenii care iubesc viata iubesc de obicei si sexualitatea, deoarece cele doua sunt inseparabile.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.