Tehnici de vanzare la Germanos Telecom Romania SA

7x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

Germanos a intrat in Romania in anul 1996, ajungand sa fie prezent in peste 110 de orase in septembrie 2008. Pe piata din Romania este cel mai mare retailer de GSM si mai mare dealer al Cosmote Group.
Pe piata din Romania, retailerul detine 260 de magazine (in august 2009), iar principalii sai concurenti sunt Fonomat (in prezent integrat in magazinele Vodafone), EuroGSM, Say si Avenir Tele[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Tehnici de vanzare la Germanos Telecom Romania SA

Germanos a intrat in Romania in anul 1996, ajungand sa fie prezent in peste 110 de orase in septembrie 2008. Pe piata din Romania este cel mai mare retailer de GSM si mai mare dealer al Cosmote Group.
Pe piata din Romania, retailerul detine 260 de magazine (in august 2009), iar principalii sai concurenti sunt Fonomat (in prezent integrat in magazinele Vodafone), EuroGSM, Say si Avenir Telecom. In noiembrie 2007, a achizitionat lantul de retail de telefoane mobile Tel Sim GSM care era prezent in 19 magazine din 18 orase.

Reteaua magazinelor Germanos constituie cea mai credibila alegere atat pentru achizitionarea unui telefon mobil, cat si pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, se garanteaza deservirea excelenta si se specializeaza in alegerile de service de pionierat.
Fondatorul companiei Germanos, un vizionar om de afaceri grec, este cel care a dat si numele brandului - Panos Germanos.
Primul magazin Germanos a fost deschis in Atena, in anul 1980, intr-o locatie de doar 20 de metri patrati, fiind specializat in vanzarea de baterii.

La inceputul anilor 90, lantul de magazine Germanos si-a inceput expansiunea prin sistemul de franciza.In 1992, Germanos a inceput sa se extinda in Europa de Est.Lansarea telefoniei mobile pe piata din Grecia, in anul 1994, a reprezentat un moment important pentru Germanos, care a devenit retea de magazine specializata in telefonia mobila.In anul 2000, compania Germanos este listata la principala bursa din Atena.

In anul 2003, Germanos devine dealer, simultan, pentru mai multi operatori de telefonie mobila: COSMOTE, OTE, TIM si Vodafone.
In anul 2007, Germanos ajunge sa detina 400 de magazine in Grecia.De la nivel local la nivel international. In anul 1992, Germanos incepe sa se extinda in tarile Est Europene.
In anul 2000, iau nastere companiile LTD (Cipru), Germanos Telecom Romania si Germanos Telecom Bulgaria.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.