Sugestii pentru tinerele fete si doamne cu privire la menstruatie

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.84

nivel: Facultate

daca menstruatia curge doar noptea, medicmentele sunt: Borax, Bovista, Coffea, Cyclamen, Magnesium carbonicum, Natrium muriaticum.
3. pentru menstruatie mai abundenta noaptea:Ammonium carb., Ammonium mur., Bovista, Coccus cacti, Glonoinum, Magnesium carb., Magnesium mur., Natrium muriacticum, Sulphur, Zincum. Versiunea detaliata a acestor aspecte particulare in legatura cu menstruatia au[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sugestii pentru tinerele fete si doamne cu privire la menstruatie

daca menstruatia curge doar noptea, medicmentele sunt: Borax, Bovista, Coffea, Cyclamen, Magnesium carbonicum, Natrium muriaticum.
3. pentru menstruatie mai abundenta noaptea:Ammonium carb., Ammonium mur., Bovista, Coccus cacti, Glonoinum, Magnesium carb., Magnesium mur., Natrium muriacticum, Sulphur, Zincum. Versiunea detaliata a acestor aspecte particulare in legatura cu menstruatia au fost date pentru a educa cititoarele si ar trebui luate in considerare si nu neglijate sau ignorate la vizita la medic, daca este necesar un tratament pentru dereglari menstruale.

Pacienta nu ar trebui sa le considere ca fiind nesemnificative pentru a fi mentionate. Iar medicul, indiferent daca este fara experienta sau daca se grabeste, ar trebui sa le ia in considerare.
In problemele menstruale ale unor paciente, apar cateva zile inainte sau in timpul menstruatiei simptome de holera. Ammonium carb., Bovista si Veratrum album sunt medicamentele care dau rezultate bune in astfel de cazuri, in astfel de dereglari. Odata autorul a gasit solutia la un caz de menstrutie foarte abundenta, in o familie foarte bogata din Delhi, ghidat de aceste simptome de holera ca simptomele de diaree, epuizare, transpiratie abundenta, scaune eliminate cu greutate urmate de o stare de slabiciune.

Daca inainte sau in timpul scurgerii apar simptome de genul celor enumerate mai jos, trebuie avute in vedere si necesita atentie din partea pacientei: raceli si guturai, constipatie, tuse, asurzire; sunete si senzatie de tiuit in urechi sau alte dereglari ori nereguli sasait, zumzait, sunet, raget, bazait, trasnit, bubuit sau senzatie de durere, mancarime; diaree, sangerare nazala, acnee, furunculi, cosuri, eruptii pe piele etc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.