Studiul privind productivitatea fortei de vanzare

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Prima dintre definitii explica ceea ce fac liderii: in primul rand, acestia au obiective clare referitoare la ce doresc ei sa faca personalul din subordine; in al doilea rand , liderii nu numai ca ii conving pe oameni sa faca anumite lucruri dar ii fac pe acestia sa consimta, oamenii identificandu-se cu obiectivele conducatorilor lor; in al treilea rand, exista si o latura ce tine de inspiratie in[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiul privind productivitatea fortei de vanzare

Prima dintre definitii explica ceea ce fac liderii: in primul rand, acestia au obiective clare referitoare la ce doresc ei sa faca personalul din subordine; in al doilea rand , liderii nu numai ca ii conving pe oameni sa faca anumite lucruri dar ii fac pe acestia sa consimta, oamenii identificandu-se cu obiectivele conducatorilor lor; in al treilea rand, exista si o latura ce tine de inspiratie in cadrul muncii liderilor cu echipa.

Cea de a doua definitie priveste conducerea dintr-o perspectiva diferita . Aceasta nu spune ce trebuie sa se faca pentru a se atinge obiectivele , ci cum trebuie sa se actioneze in favoarea echipei in asa fel incat sa fie atinse obiectivele. In primul rand , liderul trebuie sa furnizeze membrilor echipei bunastarea materiala si emotionala oferindu-le mijloacele si oportunitatile necesare obtinerii unor comisioane bune si modalitatea prin care acestia se vor simti multumiti de ei insisi. In al doilea rand , un lider trebuie sa puna la dispozitia echipei o forma de organizare , o structura , sensul unei directii de dezvoltare , toate fiind necesare obtinerii succesului.

In al treilea rand, liderul trebuie sa le furnizeze subordonatilor un set comun de valori si teluri. 1.2 Sursele procesului de conducere in vanzari Una din cele mai bune metode de a intelege conducerea este aceea de a o analiza in functie de sursele sale. Exista patru surse ale conducerii, care vor fi analizate aici, fiecare dintre acestea fiind esentiala in obtinerea succesului:

Doi conducatori nu vor fi niciodata la fel. Cel mai adesea, ceea ce ii face sa fie lideri de succes este individualismul acestora. Alexandru cel Mare , Napoleon Bonaparte sau , in lumea afacerilor , Henry Ford , Lee lacocca si John Harvey-Jones nu au fost ceea ce se cheama "oamenii muncii". Oricum , in urma analizei se poate constata ca exista anumite calitati comune majoritatii liderilor.Cu siguranta , in domeniul vanzarilor , calitati cum sunt cele enumerate mai jos sunt esentiale pentru a obtine succesul.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.