Studiul geografic al populatiei

7x puncte

categorie: Geografie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Am urmat ciclul primar si gimnazial in cadrul Scolii Nr. 1 Comanesti, iar dupa terminarea clasei aVIIIa in 1990 am dat examen de admitere la Liceul Economic din Sibiu. Am reusit la profilul alimentatie publica si turism finalizand in anul 1994 prin obtinerea diplomei de bacalaureat.
In perioada 1994- 1999 am urmat cursurile Facultatii de Geografia Turismului din Sibiu din cadrul Universitat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiul geografic al populatiei

Am urmat ciclul primar si gimnazial in cadrul Scolii Nr. 1 Comanesti, iar dupa terminarea clasei aVIIIa in 1990 am dat examen de admitere la Liceul Economic din Sibiu. Am reusit la profilul alimentatie publica si turism finalizand in anul 1994 prin obtinerea diplomei de bacalaureat.
In perioada 1994- 1999 am urmat cursurile Facultatii de Geografia Turismului din Sibiu din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti , promovand examenul de licenta in sesiunea iunie 1999 la profilul geografie , specializarea geografia turismului.

In septembrie 1999 am dat admitere la masterat in cadrul Facultatii de Geografie a Universitatii " Babes- Bolyai" din Cluj Napoca, la specializarea geografie umana. Am fost admisa cursurile desfasurandu-se pe durata a 2 semestre, iar in iunie 2000 am sustinut lucrarea de disertatie. Pe perioada septembrie 2001- iunie 2002 am urmat cursuri pentru obtinerea modulului psihopedagogic la Departamentul pentru pregatirea personalului didactic, in cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu.

In luna august 2001 am obtinut gradul de definitivare in invatamant , examenul fiind sustinut in cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava.Am absolvit programul de conversie profesionala la nivel postuniversitar in domeniul geografie cu durata de 3 semestre si am sustinut examenul de absolvire in februarie 2004 , in cadrul Facultatii de Geografie a Universitatii Bucuresti. In perioada mai - noiembrie 2003 , pe o durata de 6 luni , am urmat cursul de management / formare manageriala in specialitatea turism, hotel si restaurant dobandind competente de organizare si conducere a societatii comerciale de turism.

Cursul s-a organizat in baza autorizarii THR-CG ca furnizor de pregatire profesionala de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si a aprobarii Ministerului Turismului. In luna august 2005 am obtinut gradul II in invatamant sustinand examenul in cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Din septembrie 1999 si pana in prezent functionez ca profesor de geografie la Scoala cu clasele I-VIII "D. Ghica" Comanesti , unde sunt titulara din anul 2001.

Din anul 2002 si pana in prezent detin functia de consilier educativ, ocupandu-ma de activitatile extrascolare din cadrul scolii. Cu acest prilej am organizat in fiecare an scolar cate doua excursii , fie de 2 zile , fie de 3 zile in scopul consolidarii si aprofundarii cunostintelor geografice, ocrotirii mediului inconjurator vizitand: Valea Prahovei, Muntii Apuseni, Vulcanii Noroiosi, Valea Oltului, orasele Sibiu, Cluj etc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.