Studiul comunicarii manageriale in judetul Bihor

3x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Ipoteze si obiective
Studiul isi propune identificarea comportamentelor observabile impartasite de exponentii grupurilor din unitatile spitalicesti, fara a avansa ipoteze explicative de tip cauzal.In acest studiu sunt urmarite modalitatile de comunicare din perspectiva a doua ipoteze: a.) climatul de comunicare: atmosfera sau conditiile in care se realizeaza schimbul de informatii, idei si [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiul comunicarii manageriale in judetul Bihor

Ipoteze si obiective
Studiul isi propune identificarea comportamentelor observabile impartasite de exponentii grupurilor din unitatile spitalicesti, fara a avansa ipoteze explicative de tip cauzal.In acest studiu sunt urmarite modalitatile de comunicare din perspectiva a doua ipoteze: a.) climatul de comunicare: atmosfera sau conditiile in care se realizeaza schimbul de informatii, idei si sentimente; b.) procesul de comunicare.

Pornind de la modalitatile de comunicare urmarite, studiul isi propune urmatoarele obiective (1): a.) sa explice de ce este importanta o buna comunicare pentru eficacitatea individuala si organizationala, b.) sa explice cum este influentata eficacitatea si eficienta muncii, de climatul de comunicare din unitatea sanitara si sa descrie masurile care pot fi luate pentru a-l imbunatati;

c.) sa descrie de ce este important ca obiectivele sa fie clar formulate, atat in ceea ce priveste performanta individuala cat si pe cea a organizatiei; d.) sa utilizeze un mod simplu care sa-l ajute sa-si supravegheze si sa-si imbunatateasca performanta in comunicare.


Analiza indicatorilor socio-demografici (sex, varsta, tipul de instruire), este necesara pentru obiectul cercetarii. Sunt enumerati in ordinea precizata.In functie de sex, esantionul se distribuie astfel: 29 (38,15%) femei si 47 (61,85%) barbati (figura 2). In cadrul lotului de manageri de nivel mediu, femeile sunt in proportie de 40%, iar barbatii 60%. Lotul de manageri de nivel inferior este format din 37,70 femei si 62,30 barbati (figura 3).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.