Studiu de fezabilitate

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.78

nivel: Facultate

In urma calcularii si centralizarii indicatorilor statici de fundamentare a eficientei economice a investitiilor, varianta optima de proiect este proiectul numarul 1. In urma calcularii si centralizarii indicatorilor imobilizarilor, varianta optima de proiect este proiectul numarul 2. In ceeea ce priveste varianta de investitii optima, prin analiza indicatorilor actualizati la momentul n si v, pr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiu de fezabilitate

In urma calcularii si centralizarii indicatorilor statici de fundamentare a eficientei economice a investitiilor, varianta optima de proiect este proiectul numarul 1. In urma calcularii si centralizarii indicatorilor imobilizarilor, varianta optima de proiect este proiectul numarul 2. In ceeea ce priveste varianta de investitii optima, prin analiza indicatorilor actualizati la momentul n si v, proiectul numarul 1 este cel mai optim.

Dupa calcularea indicatorilor propusi de Metodologia Bancii Mondiale se observa din nou randamentul proiectul numarul 1.In urma calcularii cursului de revenire actualizat se observa ca toate proiectele sunt acceptate dar proiectul numarul 1 si 2 reprezinta varianta cea mai optima. Astfel, se poate concluziona ca firma ar trebui sa aleaga ca varianta optima de investitii proiectul numarul 1, proiect caruia ii corespund un numar de 22 indicatori.10. Concluzii: motivarea importantei ideei de afaceri inovative

Consider ca firma de papuci cu tocul detasabil, ca idee de afacere, are o importanta deosebita deoarece nu putem discuta despre o concurenta in acest domeniu pe piata din Romania, nefiind inca dezvoltata aceasta idee de afaceri. Existand cerere pe piata insa neexistand oferta consider ca succesul ar fi unul garantat. Pentru dezvoltarea social economica a tarii firma de papuci cu tocul detasabil poate veni in ajutorul femeilor ce nu pot rezista multe ore pe papucii cu toc , dar si cele ce sufera de afectiuni ale picioarelor si nu numai.
Aceasta firma poate aduce venituri si la bugetul de stat din taxele si impozitele platite, deci aceasta idee de afaceri are nenumarate benificii atat pentru actionari cat si pentru societate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.