Studiu de caz Metro

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.93

nivel: Facultate

Brandul Metro Cash & Carry, este lider mondial pe segmentul vanzarilor en gros in regim de autoservire si continua sa isi consolideze pozitia printr-un proces puternic de internationalizare a operatiunilor.METRO Cash & Carry Romania lanseaza, in perioada martie-aprilie 2012, prima campanie de promovare a brandului propriu Fine Food. Gama cuprinde peste 400 de produse alimentare, iar gama Fine Drea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiu de caz Metro

Brandul Metro Cash & Carry, este lider mondial pe segmentul vanzarilor en gros in regim de autoservire si continua sa isi consolideze pozitia printr-un proces puternic de internationalizare a operatiunilor.METRO Cash & Carry Romania lanseaza, in perioada martie-aprilie 2012, prima campanie de promovare a brandului propriu Fine Food. Gama cuprinde peste 400 de produse alimentare, iar gama Fine Dreaming peste 100 de produse nealimentare, concepute special pentru clientii revanzatori si recunoscute pentru calitatea lor superioara.

In loc de circa 50 de branduri proprii care, in prezent, cumuleaza 1.800 de articole si realizeaza 10% din cifra de afaceri, Metro Cash & Carry opteaza pentru operarea unui portofoliu restrans de sase branduri proprii care, in momentul atingerii apogeului dezvoltarii (anul 2012), vor avea o oferta insumata de 4.000 de articole si vor contribui cu 20% la cifra de afaceri.
• obiectul de activitate

Metro Cash & Carry este cea mai moderna forma de comert en-gros cu autoservire si plat ape loc. Este rezervat profesionistilor din domeniul gastro, alimentar, mestesugarilor, liber-profesionistilor, celor care isi administreaza propria afacere. Ofera marci de referinta pentru toatwe domeniile, servicii profesionale si produsele cele mai competitive si de actualitate. In cadrul fiecarui raion, specialistii sunt la dispozitia clientilor gata sa-i asculte, sa ii satisfaca, sa ii ajute pentru achizitionarea produselor necesare activitatii pe care o desfasurati.

METRO este un format destinat profesionistilor, rezervat operatorilor comerciali, celor care au, la randul lor, o afacere.
2. Evolutia marilor magazine in Romania si Uniunea Europeana. Caz particular magazinul ales pentru studiu.
METRO Cash & Carry reprezinta o divizie de vanzari a METRO Group, unul dintre liderii mondiali din acest sector. Cu sediul in Dusseldorf, METRO Group se afla printre cele mai mari companii din Germania cotate la bursa.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.