Studiu de caz-cosmote Romania

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.86

nivel: Facultate

Brandul COSMOTE Romania a primit cele mai multe distinctii in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de publicitate EFFIE 2007. COSMOTE a primit trei premii EFFIE pentru cele mai eficiente campanii de marketing, care au avut rezultate deosebite in sectorul de telecomunicatii in anul 2006(Gold EFFIE, Telecomunicatii - Campania COSMOTE "Acoperire" ,Silver EFFIE, Telecomunicatii - Campania C[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Studiu de caz-cosmote Romania

Brandul COSMOTE Romania a primit cele mai multe distinctii in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor de publicitate EFFIE 2007. COSMOTE a primit trei premii EFFIE pentru cele mai eficiente campanii de marketing, care au avut rezultate deosebite in sectorul de telecomunicatii in anul 2006(Gold EFFIE, Telecomunicatii - Campania COSMOTE "Acoperire" ,Silver EFFIE, Telecomunicatii - Campania COSMOTE "Singur" pentru Cartela COSMOTE ,Bronze EFFIE, Promotii - Campania COSMOTE "2000 de minute - Revolutia" pentru Cartela COSMOTE ).

In anul 2008, COSMOTE si-a mentinut pozitia de lider pe segmentul de noi achizitii de clienti, cu o cota de piata pe acest domeniu de 48%.
Pana in prezent, COSMOTE continua sa fie si compania care primeste cel mai mare numar de noi clienti in urma lansarii serviciului de portabilitate, ceea ce confirma faptul ca suntem cel mai dinamic operator de telefonie mobila. Baza de clienti Cosmote a urcat in 2008 cu 86% fata de anul anterior, la 5,24 de milioane clienti.

Cosmote a obtinut in T3, pentru a doua oara in istoria companiei, un profit operational inainte de depreciere si amortizare de 13,2 mil. euro. La 9 luni, veniturile Cosmote au urcat cu 93,4%, la 203 mil. euro, in timp ce pierderile operationale s-au redus cu 27,5%, la 45,3 mil. euro.In ceea ce priveste portabilitatea, Cosmote a devansat si Oange si Vodafone,un graphic arata ca Vodafone s-a clasat pe ultimul loc cu 3778,Orange 4167 si Cosmote 5960.De asemenea, Cosmote este pe primul loc si la gradul de satisfactie customer care.

Cosmote detroneaza Vodafone din topul comunicarii. Daca, la editia precedenta, Vodafone era pe primul loc, cu un indice de 13,01, acum se afla pe cea de-a doua pozitie, cu un indice de 26,13.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.