Structura raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului

5x puncte

categorie: Geografie

nota: 9.88

nivel: Facultate

consum de energie, in GJ, raportat la unitatea de produs sau de materie prima, consum de apa in mc, raportat la unitatea de produs sau de materie prima, emisii de poluanti atmosferici: concentratii in mg/mc si cantitati in g sau kg, raportate la unitatea de produs sau de materie prima; emisii de poluanti in apa: concentratii in mg/l si cantitati in g sau kg, raportate la unitatea de produs sau de [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Structura raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului

consum de energie, in GJ, raportat la unitatea de produs sau de materie prima, consum de apa in mc, raportat la unitatea de produs sau de materie prima, emisii de poluanti atmosferici: concentratii in mg/mc si cantitati in g sau kg, raportate la unitatea de produs sau de materie prima; emisii de poluanti in apa: concentratii in mg/l si cantitati in g sau kg, raportate la unitatea de produs sau de materie prima; deseuri generate: cantitati in kg raportate la unitatea de produs sau de materie prima.

**) compararea si evaluarea viabilitatii acestora in concordanta, dupa caz, cu cele mai bune practici de mediu si cu cele mai bune tehnici disponibile in Uniunea Europeana. Conform documentelor relevante privind cele mai bune tehnici disponibile si bazelor de date privind prevenirea si controlul integrat al poluarii, ca de exemplu bazele de date ale Biroului IPPC de la Sevilla.

**) Compararea cu cele mai bune practici de mediu si cu cele mai bune tehnici disponibile se face numai pentru proiectele unor activitati propuse, prevazute in anexa nr. 1 la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2002 privind prevenirea, reducerea si controlul integrat al poluarii, aprobata si modificata prin Legea nr. 645/2002.
***) Conform recomandarilor Comisiei de la Helsinki (HELCOM) privind implementarea masurilor tehnologice pentru tipuri de activitati relevante.

Descrierea si analiza impactului potential datorat atat perioadei de constructie, cat si perioadei de functionare a proiectului.
Dupa caz, se descrie si se analizeaza impactul potential datorat si perioadelor de inchidere a activitatii, refacere a mediului si postanchidere.Se analizeaza orice impact semnificativ (direct, indirect, cumulativ, permanent, temporar, reversibil, ireversibil, pozitiv sau negativ), cu indicarea metodelor de prognozare a impactului si de evaluare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.