Structura organizatorica a intreprinderii

7x puncte

categorie: Management

nota: 7.69

nivel: Facultate

Dezvoltarea firmei a continuat cu lansarea primelor trei proiecte de amploare; dezvoltarea unei game proprii de centrale telefonice, crearea unui sistem modern de prelucrare a facturii telefonice de abonat pentru RomTelecom si realizarea consultantei tehnice pentru o investitie straina de amploare deosebita.

Societatea reinvesteste permanent profitul obtinut. Numarul de angajati cr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Structura organizatorica a intreprinderii

Dezvoltarea firmei a continuat cu lansarea primelor trei proiecte de amploare; dezvoltarea unei game proprii de centrale telefonice, crearea unui sistem modern de prelucrare a facturii telefonice de abonat pentru RomTelecom si realizarea consultantei tehnice pentru o investitie straina de amploare deosebita.

Societatea reinvesteste permanent profitul obtinut. Numarul de angajati creste continuu iar constructia noului spatiu de productie si birouri permite modernizarea fabricatiei. Grupul TOPEX devine in 1994 principalul producator de centrale telefonice de institutie din Romania, ocupand circa 25% din piata.

Grupul TOPEX acopera prin distribuitori tot teritoriul Romaniei si are reprezentanta in Republica Moldova, Bulgaria, Turcia si Federatia Rusa. I.M. TOPEX din Chisinau este cea mai tanara societate a grupului, cu participarea MoldTelecom si cu investitie particulara majoritar romaneasca.

Sistemul de management al calitatii al societatii este certificat de ISO 9001:2000. Oferta TOPEX include acum comutatie, retea si transmisiuni pentru domeniul public si privat, precum si sisteme complexe de telecomunicatii dezvoltate la comanda, cum sunt dispeceratele de comunicatii pentru conducerea traficului aerian.

Societatea-pilot a Grupului TOPEX, TOP 9+ ELECTRONIC SYSTEMS, este o societate cu capital integral privat, fondata in mai 1990. Domeniul de activitate al societatii este cercetarea, proiectarea, productia, comertul si serviciile in telecomunicatii si tehnica de calcul. Societatea are un capital social de 400.000 de euro.

Sediul societatii este in Bucuresti, strada Feleacului nr. 10. Asocietatea dispune de un teren de 700 m2 si de oconstructie de cinci nivele cu o suprafata utila de 600m2. Centrul de productie amplasat in Bucuresti-Voluntari are suprafata de 1200m2 si este organizat in doua hale de productie si un corp administrativ.

Domeniile de activitate ale grupului TOPEX sunt:
- cercetarea si dezvoltarea de echipamente pentru telecomunicatii;
- productia si instalarea de centrale telefonice pentru telecomunicatii;
- productia si instalarea de centrale telefonice de institutie (PABX);
- productia si instalarea de multiplexoare si sisteme de transmisiuni digitale pentru telecomunicatii;

- service si intretinere pentru toate produsele sale;
- executarea retelelor de telecomunicatii si curenti slabi si a lucrarilor aferente;
- dezvoltarea de produse integrate pentru transmisia de voce si date in pachete;
- dezvoltarea de sisteme speciale de telecomunicatii la comanda.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.