Strategii de actiune pe piata monetara

7x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Facultate

Informatiile folosite sunt cele aflate la dispozitia oricui , deci informatii disponibile. Astfel , chiar daca analistul gaseste un titlu subevaluat , este foarte probabil ca si multi altii sa-l gaseasca , o multime de indivizi folosind aceleasi date si in general aceleasi reguli. Daca toti ajung la concluzia ca un titlu este subevaluat , ei se vor grabi sa-l cumpere , ceea ce va avea ca efect cre[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Strategii de actiune pe piata monetara

Informatiile folosite sunt cele aflate la dispozitia oricui , deci informatii disponibile. Astfel , chiar daca analistul gaseste un titlu subevaluat , este foarte probabil ca si multi altii sa-l gaseasca , o multime de indivizi folosind aceleasi date si in general aceleasi reguli. Daca toti ajung la concluzia ca un titlu este subevaluat , ei se vor grabi sa-l cumpere , ceea ce va avea ca efect crestere cursului acelui titlu , el nemaifiind subevaluat. Conform tehnicienilor care folosesc analiza tehnica , titlurile subevaluate pot fi gasite si cu alte metode.

"Cred ca viitorul este doar repetarea trecutului , dar intrat pe o alta poarta" a spus Sir Arthur Wing Pinero in 1893.
In acest capitol vom examina o abordare alternativa a estimarii comportamentului cursurilor bursiere, si anume analiza tehnica. Acest tip de analiza nu constituie un substituent al analizei fundamentale ci mai degraba cunoaste o utilizare complementara cu a acesteia. In aceste conditii, analiza tehnica poate, si de cele mai multe ori o face, sa confirme rezultatele derivate din aplicarea aanlizei fundamentale.

Analiza tehnica este procesul de analizare a istoriei cursului valorilor mobiliare , intr-un effort de a determina cursulrile viitoare probabile.Un chartist demodat ar putea defini analiza tehnica ca un proces in care istoria se repeta , pe cand altii l-ar putea defini ca un proces prin care invatam din trecut.

Asemeni fundamentalistilor, tehnicienii isi bazeaza demersul tot pe valoare, dart nu in sensul pe care il retin si il folosesc cei dintai. Tehnicienii sau chart-isti cred ca fortele cererii si ofertei sunt reflectate de preturile si volumele tranzactiilor, de modelele create pe baza acestora. Examinand aceste structuri, ei pot realiza estimari si prevederi cu privire la sensul in care se vor misca cursurile, precum si la amplitudinea acestor miscari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.