Strategia turistica a Tanzaniei

7x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

Vizitatorii din Tanzania sunt, in general, doar in tranzit spre paradisul insular din Zanzibar, pentru o vacanta exotica pe plaja, fie pentru o escapada insorita pe sezlongurile asezate de-a lungul intinderilor albe de nisip din regiunea nordica a insulei sau pentru a vizita districtul Orasului de Piatra - Stone Town, un obiectiv protejat de UNESCO. Altii calatoresc pentru experientele de snorkell[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Strategia turistica a Tanzaniei

Vizitatorii din Tanzania sunt, in general, doar in tranzit spre paradisul insular din Zanzibar, pentru o vacanta exotica pe plaja, fie pentru o escapada insorita pe sezlongurile asezate de-a lungul intinderilor albe de nisip din regiunea nordica a insulei sau pentru a vizita districtul Orasului de Piatra - Stone Town, un obiectiv protejat de UNESCO. Altii calatoresc pentru experientele de snorkelling si scufundari din Insulele Spice, in special insulele Pemba si Mafia, unde superbul recif de corali ofera oportunitatea de a inota alaturi de rechinii balena, atragand turisti din intreaga lume.

O activitate populara este si excursia de tip safari prin parcurile si rezervatiile naturale, cunoscute pe plan mondial. Cel mai mare si mai faimos dintre acestea este Parcul National Serengeti, locul de desfasurare al celei mai mari migratii de mamifere din lume, atunci cand milioane de animale se indreapta spre nord, in cautare de pajisti mai verzi - un eveniment ce si-a atras supranumele de "minunea naturala a lumii".

In sfarsit, multi turisti aleg Tanzania doar pentru a vizita Muntele Kilimanjaro si parcul national aferent, pentru a se catara pe varful mult ravnit. O priveliste incredibila, culmea inzapezita a muntelui rasare neasteptat din mijlocul padurii tropicale inconjuratoare si este singurul munte al lumii de o asemenea altitudine ce se poate escalada si de catre cataratorii mai putin experimentati.

Tara prin care trece Marele Rift, o structura geologica ce poate fi observata si din spatiu, stat al carui denumire este formata din combinatia dintre Tanganika si Zanzibar, gazda celui mai mare crab din lume (crabul de cocos), este un tinut ce debordeaza de atractii si minuni naturale. De la palmierii plajelor Zanzibarului pana la marea migratie din Serengeti, Tanzania ofera, din punct de vedere turistic, o selectie larga de experiente de vacanta, greu de uitat sau ignorat.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.