Strategia managementului calitatii totale

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.50

nivel: Facultate

Strategii pentru implicarea angajatilor
J. Leitch - The Journla for Quality and participation

Se bazează pe analiza a patru startegii de implementare a managementului calitătii totale identifiate într-un studiu asupra unor organizatii care pretind că au încurajat implicarea anajatilor în îmbunătătirea calitătii. Startegiile sunt pregătirea, un nivel mai mare de comunicatie, p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Strategia managementului calitatii totale

Strategii pentru implicarea angajatilor
J. Leitch - The Journla for Quality and participation

Se bazează pe analiza a patru startegii de implementare a managementului calitătii totale identifiate într-un studiu asupra unor organizatii care pretind că au încurajat implicarea anajatilor în îmbunătătirea calitătii. Startegiile sunt pregătirea, un nivel mai mare de comunicatie, promovarea spiritului de echipă si împuternicirea angajatilor în anumite conditii.

Analizează diferitele metode de pregătire folosite, scoate în evidentă metodele pentru îmbunătătirea comunicării între manageri si angajati . Subliniază importanta imprimării unui spirit de echipă dacă calitatea managementului se vrea a fi de un nivel ridicat. Descrie unele metode de promovare a spiritului de echipă si pentru încurajarea împuternicirii angajatilor.

Ingineria industrială si managementul calitătii totale
V.H.Y. - Training for Quality

Înceracă să furnizeze un fond teoretic pentru implementarea noului concept al managementului calitătii totale prin analizarea a ceea ce poate fi învătatat din ingineria industrială, care este una dintre cele mai aproapiate discipline de managementului calitătii totale.

Subliniază paralele între managementul calitătii totale si ingineria industrială, arătând asemenările dintre cele două concepte pe care se bazează . Discută cum aceste două subiecte pot fi tratate în educatia acestui domeniu prin descrierea acestora în cursurile studentilor si absolventilor facultătilor industriale din Hong Kong.

Satisfacerea clientilor
J. Dougherty, B. Williams - APICS, The Performance Advantage

Sustine că întregul concept de evaluare a serviciilor furnizate clientilor este subevaluat, desi majoritate companiilor au o structură internă care le reaminteste angajatilor asupra nevoii acestei, prezintă unele comentarii ale Oficilului Consumatorului asupra importantei si efectelor neglijentei fată de serviciile furnizate clientilor, si sugerează un număr de măsuri.

Datele, cheia calitătii totale
J. Choppin - Managing Service Quality

În cel de-al saselea articol din această serie este prezentată o diccutie între directorul executiv al unei compnaii imaginare si un sustinător al managementului calitătii totale. Folosind un nou computer imaginar, se orientează pe sapte probleme legate de folosirea datelor. Autorii concluzinează că un control al datelor ar trebui să se orienteze pe stabilitatea si abilitatea proceselor organizatorice în asa fel încât sistemele să mentină eferturile de îmbunătătire.

Motivarea calitătii
G.K. Kanji - Total Quality

Reanalizează principiile si conceptele din spatele filosofiei managementului calitătii totale, analizează diferitele teorii de motivare de la Maslow si Herzberg până la Kondo si le compară cu un studiu asupra companiilor din Est. Analizează diferitele tipuri de motivare folosite si face o comparatie între folosirea lor în Japonia. Taiwan si Corea. Consideră că cercurilor de calitate si a campaniilor de calitate au avut un mai mare efect în îmbunătătirea calitătii decît primele salariale.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.