Strategia de relatii publice

5x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.97

nivel: Facultate

Nimic nu se desfasoara la voia intamplarii. Totul are loc intr-un anumit moment, intr-un anumit spatiu. Lucrurile se interconecteaza. Activitatile altor persoane, companii, reglementarile legislative, alte evenimente s.a.m.d. pot influenta o anumita activitate, impactul unui eveniment, pot influenta o companie sau o persoana. Cunoasterea cat mai detaliata a tuturor acestora permite luarea unor dec[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Strategia de relatii publice

Nimic nu se desfasoara la voia intamplarii. Totul are loc intr-un anumit moment, intr-un anumit spatiu. Lucrurile se interconecteaza. Activitatile altor persoane, companii, reglementarile legislative, alte evenimente s.a.m.d. pot influenta o anumita activitate, impactul unui eveniment, pot influenta o companie sau o persoana. Cunoasterea cat mai detaliata a tuturor acestora permite luarea unor decizii mai bune, stabilirea unor directii strategice precise si cu beneficii pentru companie.

O firma care produce soft antivirus va avea neaparata nevoie sa stie pe de o parte cum este structurata piata in acest domeniu, care ii sunt competitorii directi si cei indirecti si, pe de alta parte, va trebui sa stie ce s-a intamplat in ultima vreme si pe parcursul anului si anilor precedenti in acest domeniu.
Statisticile cu numarul de troieni, viermi si virusi aparuti si impactul acestora asupra utilizatorilor se vor dovedi extrem de utile. Masurile luate la nivel international in domeniul protectiei sistemele vor trebui de asemenea sa fie cunoscute. Reglementarile legislative aparute trebuie sa fie de asemenea familiare.

Trebuie sa se cunoasca asadar foarte bine care sunt elementele ce pot influenta activitatea companiei pentru care specialistul creeaza strategia. Trebuie luate in calcul cat mai multe optiuni si elemente.
Spre exemplu, in Romania, in momentul de fata un element important ce trebuie avut in vedere este aderarea tarii la Uniunea Europeana si impactul acestui lucru asupra industriei din care face parte compania la care lucreaza specialistul ce trebuie sa realizeze strategia.
Stiind de unde a pornit organizatia si care a fost modul de dezvoltare pe care l-a cunoscut se poate planifica mai usor viitorul, se por stabili mai usor obiectivele.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.