Stiri - piata internationala

1x punct

categorie: Romana

nota: 9.55

nivel: Facultate

Guvernatorul Federal Reserve Atlanta, Dennis Lockhart a declarat saptamana aceasta ca economia americana ar putea intra in recesiune si ca FED are datoria de a evita o asemenea criza. Lockhart a adaugat ca " este clar ca economia SUA este in pragul recesiuni" De asemenea guvernatorul bancii centrale din Cleverland, Sandra Pianalto a declarat ca actuala criza ipotecara afecteaza cheltuielile consum[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Stiri - piata internationala

Guvernatorul Federal Reserve Atlanta, Dennis Lockhart a declarat saptamana aceasta ca economia americana ar putea intra in recesiune si ca FED are datoria de a evita o asemenea criza. Lockhart a adaugat ca " este clar ca economia SUA este in pragul recesiuni" De asemenea guvernatorul bancii centrale din Cleverland, Sandra Pianalto a declarat ca actuala criza ipotecara afecteaza cheltuielile consumatorilor si este daunatoare economiei SUA.Si guvernatorul bancii centrale din Minneapolis, Gary Stern, si-a exprimat de asemenea ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice.

In primul trimestru al acestui an achizitiile si fuziunile la nivel global au scazut cu o treime, conform datelor preliminare oferite de agentia Thomson Financial.Increderea sefilor de companii a fost afectata de turbulentele de pe pietele financiare internationale. De asemenea in primele trei luni ale anului bancile au limitat operatiunile de creditare.
In perioada respectiva valoarea fuziunilor si achizitii la nivel global a fost de 661 miliarde dolari.DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.