Sticla misterelor

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Dupa ce m-am intors acasa, am examinat cu atentie filmul. Era una din putinele structuri supraterane de la Camp Hero pe care nu le examinasem niciodata pana atunci. Incetinind viteza filmului la 1/30 secunde, am observat in apropiere o mica zona dreptunghiulara pe care stralucea un obiect rotund. Urmeaza momentul in care cladirea dispare si reapare. De data aceasta, obiectul stralucitor apare pe o[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sticla misterelor

Dupa ce m-am intors acasa, am examinat cu atentie filmul. Era una din putinele structuri supraterane de la Camp Hero pe care nu le examinasem niciodata pana atunci. Incetinind viteza filmului la 1/30 secunde, am observat in apropiere o mica zona dreptunghiulara pe care stralucea un obiect rotund. Urmeaza momentul in care cladirea dispare si reapare. De data aceasta, obiectul stralucitor apare pe o suprafata neagra din apropierea celei dreptunghiulare.

Subit, aceasta suprafata se deschide ca o trapa intr-un acoperis, dar imaginea nu apare decat pe un singur cadru. Nici o usa nu s-ar putea deschide si inchide la loc intr-un timp atat de rapid, dar este indiscutabil faptul ca ceva s-a petrecut. De aceea, mi-am propus sa examinez mai indeaproape problema. O saptamana mai tarziu, am plecat intr-o mica excursie la fata locului si am intrat in cusca leului. Eram insotit de Peter Moon si de prietenul nostru comun Tim. Cladirea de care vorbim nu este situata in interiorul perimetrului interior, pazit de politia parcului national, iar noi am avut grija sa nu intram in nici o zona cu indicatoare pe care scria "Trecerea oprita".

Pe scurt, am urmat un circuit destul de sinuos, prin mlastina. In cele din urma, dupa ce ne-am ratacit pentru circa o ora, am reusit sa gasim cladirea. Am inspectat acoperisul, dar nu am descoperit nimic care sa indice posibilitatea deschiderii si inchiderii unei trape in numai a treizecea parte dintr-o secunda. Am gasit micutul perimetru dreptunghiular, dar nu si obiectul negru care aparea pe film.
In mod misterios, chiar langa cladire se afla o scara. Aceasta nu-si avea rostul, intrucat nimic nu parea sa indice vreun motiv pentru a urca pe acoperisul cladirii. Peter s-a urcat pe ea, dar acoperisul era atat de ingust incat era aproape sa cada.

Era imposibil ca cineva sa se fi aflat pe acoperis in timpul filmarii.
Am vazut toti trei o sticla de vin care se afla pe acoperis. Era plina cu apa murdara. Am filmat-o, impreuna cu restul acoperisului. Cand am ajuns acasa si am developat filmul, nu am putut gasi sticla pe acoperis. Mi s-a parut ciudat. A doua zi dimineata, sticla a aparut in casa mea. Le-am aratat-o lui Peter si lui Tim. Parea sa fie aceeasi sticla pe care am vazut-o pe acoperisul cladirii. Era de neinteles.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.