Statutul partidului liberal democrat

1x punct

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

Art.2. Prezentul Statut reglementeaza modul de organizare si de functionare a Partidului Liberal Democrat, stabilind principii si norme obligatorii pentru toate organizatiile si pentru toti membrii partidului, in concordanta cu dispozitiile legale in materie.
Statutul se adopta si poate fi modificat numai de Congresul partidului.
Art.3. Denumirea integrala a partidului este Partidul [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Statutul partidului liberal democrat

Art.2. Prezentul Statut reglementeaza modul de organizare si de functionare a Partidului Liberal Democrat, stabilind principii si norme obligatorii pentru toate organizatiile si pentru toti membrii partidului, in concordanta cu dispozitiile legale in materie.
Statutul se adopta si poate fi modificat numai de Congresul partidului.
Art.3. Denumirea integrala a partidului este Partidul Liberal Democrat, iar denumirea prescurtata este PLD.

Art.4. Semnul permanent al Partidului Liberal Democrat este......................... (culori inclusiv).
Reprezentarea sub forma grafica, alb/negru si color, a semnului permanent este prezentata in Anexa 1, parte integranta a prezentului statut.Semnul permanent al partidului este inscriptionat pe drapelul partidului si pe documentele oficiale ale Partidului Liberal Democrat.
Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat poate modifica, intre Congrese, semnul permanent al partidului, in conditiile prevazute de lege.

Art.5. Semnul electoral al Partidului Liberal Democrat este identic cu Semnul permanent. Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat este competenta, in conditiile legii, sa modifice semnul electoral intre Congresele partidului.Art.6. Sediul central al Partidului Liberal Democrat este in Bucuresti, Calea Victoriei nr.100, et.1, ap.16, sector 1. Adresa sediului central poate fi schimbata prin decizia Biroului Executiv National al Partidului Liberal Democrat.

Art.7. Partidul Liberal Democrat impartaseste valorile si principiile liberalismului de dreapta. In actiunea sa politica, PLD urmareste respectarea valorilor universale ale libertatii umane, respectarea valorilor traditionale ale poporului roman si infaptuirea justitiei. Misiunea sa este crearea unei societati capitaliste moderne in Romania, bazate pe dezvoltare economica si pe principiul solidaritatii.

Art.5. Semnul electoral al Partidului Liberal Democrat este identic cu Semnul permanent. Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat este competenta, in conditiile legii, sa modifice semnul electoral intre Congresele partidului.

Art.6. Sediul central al Partidului Liberal Democrat este in Bucuresti, Calea Victoriei nr.100, et.1, ap.16, sector 1. Adresa sediului central poate fi schimbata prin decizia Biroului Executiv National al Partidului Liberal Democrat.

Art.7. Partidul Liberal Democrat impartaseste valorile si principiile liberalismului de dreapta. In actiunea sa politica, PLD urmareste respectarea valorilor universale ale libertatii umane, respectarea valorilor traditionale ale poporului roman si infaptuirea justitiei. Misiunea sa este crearea unei societati capitaliste moderne in Romania, bazate pe dezvoltare economica si pe principiul solidaritatii.Art.8. In activitatea sa, Partidul Liberal Democrat urmareste numai obiective politice, promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic si principiile democratiei constitutionale. Partidul Liberal Democrat isi asuma ca obiectiv fundamental reprezentarea valorilor liberale moderne, de centru-dreapta, pe scena politica din Romania, precum si dialogul si colaborarea cu toate fortele politice democratice.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.