Spatiul cosmic in viata fiintei umane

1x punct

categorie: Psihologie

nota: 9.61

nivel: Facultate

Odata cu iesirea fiinselor vii in cosmos, incepand cu cainii Laica si Strelca si cu oameni de diferite genuri, a inceput sa fie studiat comportamentul lor in cosmos. A aparut o noua directie a stiintei: Biologia Cosmica, care a dezvaluit multe fenomene noi ale organismelor vii. Bacteriile aflate in cosmos formeaza multe tipuri de mutatii. In lipsa gravitatiei ciupercile au un alt tip de inmultire.[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Spatiul cosmic in viata fiintei umane

Odata cu iesirea fiinselor vii in cosmos, incepand cu cainii Laica si Strelca si cu oameni de diferite genuri, a inceput sa fie studiat comportamentul lor in cosmos. A aparut o noua directie a stiintei: Biologia Cosmica, care a dezvaluit multe fenomene noi ale organismelor vii. Bacteriile aflate in cosmos formeaza multe tipuri de mutatii. In lipsa gravitatiei ciupercile au un alt tip de inmultire. Reproducerea fiintei umane in cosmos este imposibila precum si multe alte fenomene.
Omul face o legatura intre starea de sanatate si pozitia Lunii sau a altor planete.

Incearca sa descifreze zodiacul, facand presupuneri deseori paradoxale, incercand sa prognozeze diferite situatii. De exemplu: astazi cei nascuti in zodia Leu fiti atenti ca pe la pranz o sa va doara burta, de parca toti cei nascuti in aceasta zodie vor reactiona in acelasi mod. Bineinteles ca planeta Terra este influentata de alte planete, dar omul - cea mai dezvoltata fiinta inca nu poate percepe aceste relatii, si probabil ca situatia este creata de asa maniera ca nici nu trebuie sa cunoasca prea multe.

Pana in prezent se cunosc cinci tipuri de radiatii: gamma, ultraviolete, infrarosii, care influenteaza asupra diverselor fenomene ale Terrei, inclusiv a sanatatii omului.Un alt tip de energie despre care inca nu se stie prea multe este prezenta ,,aurei"- campul de biocurenti al organismelor, care probabil are si el o relatie cosmica. Acest domeniu de studiu in ultimul timp este prioritar si cuprinde: stiintele matematice, astrologia, biologia, inclusiv medicina.
Studiul astrelor a inceput odata cu aparitia omului care ramas pe planeta sa-si desfasoare activitatea ca o fiinta dezvoltata.

El, omul arde de curiozitate sa stie ce se intampla in univers. Studiind informatiile descrise in antichitate (cu 3000 de ani pana la nasterea lui Christos), caldeenii cunosteau zodiacul, care consta in niste semne, constelatii in Univers. La inceputul civilizatiei contemporane existau mai multe informatii despre Univers, dar aceste informatii nu erau intelese pe deplin de catre om.

Acum informatiile s-au ,,sters" si pot fi interpretate si mai putin, dar curiozitatea unora ii face sa presupuna existenta unor fenomene fantastice, care calculeaza pana si ora la care, dupa miscarea planetelor, se pot intampla unele evenimente imaginabile. Au aparut foarte multi asa zisi astrologi, vrajitori, care talmacesc evenimente dupa fantezia fiecaruia.

Eu consider ca imaginatiile facute de asa numitii astrologi, care prezic evenimentele dupa miscarea constelatiilor sunt iluzii, care de cele mai multe ori duc in eroare multi indivizi sensibili la asemenea talmaceli.

Noi, oamenii, dorim sa cunoastem mai mult decat ni se cuvine. Legile de dezvoltare a biocenozei terestre sunt tainuite de catre creatorul nostru. Cu cat omul cunoaste mai mult cu atat mai repede vom disparea ca civilizatie. Prin aceasta se explica evenimentele de la inceputul civilizatiei, cand unii indivizi care doreau sa afle structura fiintei umane erau arsi pe rug si erau schingiuiti de catre slujitorii bisericii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.