Software pentru asistarea achizitiilor de proiectare in Pilates

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.78

nivel: Facultate

Execitiile Pilates sunt simple, se executa lent, cu accent pe constientizarea tuturor miscarilor si a respiratiei. O respiratie corecta permite oxigenului, care circula prin sange, sa elimine substantele toxice care cauzeaza oboseala si durerea. Nu este un antrenament obositor, ba chiar este recunoscut pentru proprietatile lui energizante.

Pentru prima data, vei incepe cu exersarea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Software pentru asistarea achizitiilor de proiectare in Pilates

Execitiile Pilates sunt simple, se executa lent, cu accent pe constientizarea tuturor miscarilor si a respiratiei. O respiratie corecta permite oxigenului, care circula prin sange, sa elimine substantele toxice care cauzeaza oboseala si durerea. Nu este un antrenament obositor, ba chiar este recunoscut pentru proprietatile lui energizante.

Pentru prima data, vei incepe cu exersarea grupelor de muschi mici, ca sa nu simti un efort prea mare in momentul in care vei implica in exercitiu si muschii importanti.Exercitii pentru picioare:Departeaza picioarele la nivelul umerilor. Spatele este drept, abdomenul usor incordat. Impinge putin bazinul in fata pentru a relaxa coloana vertebrala. Ridica-te pe varfuri si stabilizeaza pozitia. Coboara lent bazinul si mentine pozitia o secunda.

Repeta de 6 ori, 2 seturi. Sprijina toata greutatea corpului pe un picior. Varful este usor in exterior pentru stabilitate. Ridica celalalt picior lent, mentine varful in permanenta intins. Ridica genunchiul la piept si mentine o secunda sus. Repeta de 10 ori pentru fiecare picior, 2 seturi. Aseaza-te pe spate astfel incat coloana sa fie perfect lipita de saltea. Echilibreaza trunchiul cu bratele si mentine in permanenta abdomenul incordat.Ridica ambele picioare de pe sol, cu varful bine intins.

Mentine unul din picioare nemiscat, ridicat la 45 de grade.Balanseaza lent celalalt picior intre nivelul soldului, fara sa mai atingi solul si verticala. Flexeaza usor genunchiul cand coapsa este perpendiculara pe sol pentru a nu forta coloana vertebrala. Repeta de 10 ori pentru fiecare picior, alternativ cate 2 seturi. Ridica-te in picioare si departeaza talpile mai mult decat latimea umerilor. Varfurile sunt spre exterior, pentru stabilitate si spatele drept.Coboara lent bazinul fara sa inclini trunchiul spre fata.

Mentine o secunda pozitia cea mai de jos, cu coapsa paralela cu solul, si revino lent fara sa indrepti complet picioarele. Repeta de 12 ori, 3 seturi. Dupa ce ai terminat etapa pregatitoare, odihneste-te 2 minute si poti incepe sa remodelezi picioarele. Este foarte important sa executi cat mai corect miscarile pentru a obtine cele mai bune rezultate. Aseaza-te pe saltea pe o parte.

Mana este intinsa pe sol, sprijina capul pe mana si mentine picioarele in continuarea trunchiului. Mentine pozitia cu cealalta mana, astfel incat sa nu te apleci prea mult spre fata sau sa rotesti bazinul spre spate, pentru a nu forta coloana vertebrala.Ridica picioarele de pe sol si intinde varful pentru a mentine pozitia. Ridica piciorul de deasupra cat mai aproape de verticala si coboara lent. Vei executa cate 10 repetari pentru fiecare picior, in total 3 seturi.

Intinde-te pe spate, umerii relaxati si bratele pe langa trunchi. Indoaie un picior si intinde-l bine pe celalalt. Mentine abdomenul usor incordat.De jos, ridica lent piciorul pana la verticala si apoi roteste spre exterior pana cand revii in pozitia initiala. Varful piciorului descrie un semicerc. Repeta lent, de 12 ori pentru fiecare picior, 2 serii. Vei actiona asupra depunerilor de grasime de pe interiorul coapsei si, in timp, imbunatatesti flexibilitatea picioarelor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.