Societatea

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.95

nivel: Facultate

Aceasta a avut ca asociatii pe Zamfir Ion si Toba Mihai,fiecare dintre acestia detinand cate 50% din capitalul social.Obiectul principal de activitate al societatii va fi conform CAEN -cod-3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Sediul principal al societatii a fost si se afla situat in com. Nicolae Balcescu,jud. Constanta pe Strada Garii.In Nicolae Balcescu societatea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Societatea

Aceasta a avut ca asociatii pe Zamfir Ion si Toba Mihai,fiecare dintre acestia detinand cate 50% din capitalul social.Obiectul principal de activitate al societatii va fi conform CAEN -cod-3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

Sediul principal al societatii a fost si se afla situat in com. Nicolae Balcescu,jud. Constanta pe Strada Garii.In Nicolae Balcescu societatea isi desfasoara principalele activitatii administrative , reprezentand totodata si un potential economic pentru acesta.
Societatea are si doua sedii secundare :unul in Constanta si cel de-al doilea in medgidia ,jud Constanta.

In anul 1995 din din cadrul societatii se retrage asociatul Toba Mihai,acesta cedand partea sa de actiuni in valoare de 50000 d-liu Zamfir Ion.Odata cu retragerea din societatea a d-lui Toba Mihai s-a efectuat si desocotirea financiar contabila atat in ceea ce priveste partiile sociale cat si cota parte din patrimoniul societati in suma de 28600000.

De asemenea , in anul 1997 societatea hotareste majorarea capitalului social cu suma de 15.000.000 lei , si in anul 2001 capialul se majoreaza cu suma de 251 500 divizat in 25 150 parti sociale .
b) studiul sistemului actual de management:In prezent,principalele organe si posturi de conducere sunt asigurate de asociatul unic.

Prin analiza acestor elemente rezulta ca structura de management a firmei este una simpla in care sistemul organizatoric si cel al conducerii este desfasurat in mare parte pe verticala.
c) tendintele evolutive ale activitatii unitatii economice:Avand in vedere si continutul informatiilor prezentate pana acum reiese ca intreaga activitate a firmei se situeaza intr-o continua dezvoltare in care,aceasta investeste mult in activitatii de lunga durata,abordand totodata piete cu un grad mare de accesibilitate si profitabilitate.

Pe langa aceasta firma a organizat personalul salariat in urmatoarele posture , in functie de domeniul de activitate implicat, se gasesc urmatoarele posturi:
- 3 directori , 1 director economic , 2 contabili , 2 gestionari , 1 asigurare transport , 12 soferi , 2 mecanici , 6 sudori , 8 muncitori necalificati.

b)principalele organe si posturi de conducere:
Incepand cu directorul executiv , principalele posturi de conducere sunt asigurate de catre directorul economic si administratori diverselor unitatii cat si de supraveghetori care , pe langa analiza si observarea activitatii firmei au rolul si de a lua masurile necesare desfasurarii unei activitati eficiente si profitabile a firmei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.